ΣΤΙΒΟΣ

Δίχως Μπλέικ το παγκόσμιο της Μόσχας

Δίχως Μπλέικ το παγκόσμιο της Μόσχας

Ο Γιόχαν Μπλέικ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 100 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας.

Απελπιστική μοναξιά έχει αρχίσει να αισθάνεται ο Γιουσέιν Μπολτ. Μετά τον Τάισον Γκέι που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο απαγορευμένων ουσιών και αποσύρθηκε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας, τον Ασάφα Πάουλ για τον ίδιο λόγο (σ.σ. ο Πάουελ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο), ήρθε η σειρά του Γιόχαν Μπλέικ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 μέτρων δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μόσχα τον Αύγουστο. Ο Τζαμαϊκανός αργυρός Ολυμπιονίκης στα 100 και στα 200 μέτρα δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δεξιό μηρό.

Ο 23χρονος παγκόσμιος ρέκορντμαν ως μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας της Τζαμάικα στα 4χ100μ. τραυματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο κατά τη συμμετοχή του σε μίτινγκ στο Κίνγκστον και δεν αγωνίστηκε στα τράιαλς.

Τα νέα δημοσιοποίησε ο μάνατζερ του, βάζοντας τέλος στο μυστήριο γύρω από την υγεία του συναθλητή του Μπολτ. Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από την ομοσπονδία της χώρας της Καραϊβικής. Ο Μπλέικ σχεδιάζει να αγωνιστεί στα τελευταία μίτινγκ της σειράς Diamond League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ