ΣΤΙΒΟΣ

Δίχως καλές επιδόσεις στη Φιλοθέη

Δίχως καλές επιδόσεις στη Φιλοθέη

Η πρεμιέρα της Νίκης Πανέτα στον ανοιχτό στίβο δεν εξελίχθηκε όπως θα επιθυμούσε. Χαμηλά έμεινε και η Βούλα Παπαχρήστου στη Φιλοθέη. Δεν αγωνίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των φιναλίστ του 13ου Gala Φιλοθέης. Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν θέλησε να ρισκάρει σε βρεγμένο στίβο, αφού έρχεται από σοβαρό τραυματισμό και δεν συμμετείχε στον αγώνα του επί κοντώ.

Έτσι νικήτρια ήταν η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη με άλμα στα 4,05μ. και είχε και τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,15μ. Ο αγώνας στο επί κοντώ διακόπηκε εξαιτίας της δυνατής βροχής.

Έτσι το ενδιαφέρον στράφηκε στο σκάμμα. Στο τριπλούν η Νίκη Πανέτα έκανε τον πρώτο της αγώνα, ενώ η Βούλα Παπαχρήστου έκανε μήκος αυτή τη φορά.

Η Πανέττα νίκησε στο τριπλούν με άλμα στα 4,15μ. " Αν ο καιρός ήταν καλός θα μπορούσα να κυνηγήσω μια πολύ καλή επίδοση. Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη", εξήγησε η Πανέττα.

Στο μήκος επικράτησε η Παπαχρήστοιυ με άλμα στα 6,26μ. Επιχείρησε μόλις τέσσερα άλματα. Στο ύψος η Τόνια Στεργίου έμεινε στα 1,74μ. με την ανερχόμενη Ρωσιδα Τατιάνα Γκούσιν να πραγματοποιεί ατομικό ρεκόρ με 1,81μ. και τη νίκη να καταλήγει στη Βουλγάρα Μιρέλα Ντεμίρεβα με 1,90μ.

Οι διοργανωτές τίμησαν τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς των παιδικών χωριών SOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ