ΣΤΙΒΟΣ

Αποσύρθηκε ο Μπεκέλε

Kenenisa Bekele of Ethiopia leaves the track after pulling out of the men's 10,000 metres final at the IAAF World Championships in Daegu August 28, 2011.   REUTERS/David Gray (SOUTH KOREA  - Tags: SPORT ATHLETICS)
Kenenisa Bekele of Ethiopia leaves the track after pulling out of the men's 10,000 metres final at the IAAF World Championships in Daegu August 28, 2011. REUTERS/David Gray (SOUTH KOREA - Tags: SPORT ATHLETICS) REUTERS

Ο Κενενίσα Μπεκέλε δεν θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 5.000μ. επιλέγοντας να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Θα αλλάξει χέρια ο τίτλος των 5.000μ. Ο Κενενίσα Μπεκέλε αποφάσισε να αποσυρθεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Αιθίοπας κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ εγκατέλειψε στον τελικό των 10.000μ, στην πρώτη συμμετοχή του σε διεθνή διοργάνωση το 2011.

Ο μάνατζερ του, Τζος Χέρμενς διευκρίνισε ότι ο πελάτης του σκέφτεται να αγωνιστεί στο Diamond League των Βρυξελλών στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ