ΣΤΙΒΟΣ

Αποσύρθηκε ο Μπολτ

Αποσύρθηκε ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ επέλεξε να μην αγωνιστεί στους αγώνες πρόκρισης της Τζαμάικας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου (22-30/8). Η επόμενη εμφάνιση του θα είναι στις 4 Ιουλίου στο Diamond League στο Παρίσι.

Μεγάλη απουσία της τελευταίας στιγμής είναι ο Γιουσέιν Μπολτ από το πρωτάθλημα της Τζαμάικας, τους αγώνες πρόκρισης δηλαδή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο (22-30/8). Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100 και στα 200 μέτρα είχε δηλωθεί να τρέξει στα 100 μέτρα.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η απόφαση ανήκει στον προπονητή του, Γκλεν Μιλς. Ο Μπολτ έχει ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στη διοργάνωση ως κάτοχος των τίτλων. Έτσι θα δούμε τον παγκόσμιο ρέκορντμαν ξανά στις 4 Ιουλίου στο Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι και στην κούρσα των 100 μέτρων. Πέντε μέρες αργότερα (9/7) θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα στο Diamond League της Λωζάννης.

Στη Νέα Υόρκη ο Μπολτ πραγματοποίησε το χειρότερο χρόνο του στο 100άρι τα τελευταία εννιά χρόνια. Το 2014 δεν έτρεξε καθόλου στην απόσταση και ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε στη σεζόν εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ