ΠΟΛΟ

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι για το Champions League δίνει την Τετάρτη (3/2) η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Γιαντράν στον Πειραιά (18:00, Novasports1 & HD) για την 5η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι σήμερα για το Champions League δίνει την Τετάρτη (3/2) η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Γιαντράν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" (18:00, Novasports1 & HD) για την 5η Αγωνιστική της διοργάνωσης με μοναδικό στόχο την νίκη που θα του ανοίξει την πόρτα για την πολυπόθητη πρόκριση στο Final 6 της Βουδαπέστης.

Οι "ερυθρόλευκοι" αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση του πρώτου ομίλου με 6 βαθμούς ενώ η αυριανή του αντίπαλος Γιαντράν είναι ουραγός με μόλις 2 βαθμούς. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα οι δυο επικεφαλής του ομίλου, Μπαρτσελονέτα και Ριέκα (7 βαθμοί) παίζουν μεταξύ τους και με μια ενδεχόμενη ισοπαλία μεταξύ των δυο και νίκη του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες μπορεί να βρίσκονται από αύριο στην πρώτη θέση του ομίλου οδηγοί στην κούρσα της πρόκρισης.

Βλάχος : "Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα καλοί και προσεκτικοί"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Μετά από καιρό, ξανά σε δράση για το Champions League με την ομάδα μας να θέλει την δεύτερη νίκη της στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Μετά από ένα τέτοιο διάστημα διακοπής, όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους , με τους φιλοξενούμενους πάντα να παίζουν χωρίς άγχος, πόσο μάλλον στην περίπτωση της Γιαντράν που δεν έχει τίποτα να χάσει. Για αυτό τον λόγο εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα καλοί και προσεκτικοί για να καταφέρουμε να πάρουμε την δεύτερη νίκη μας".

Πάβιτς: "Όπως με την Ριέκα"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελονέτα όπου δείξαμε πως δεν συμβιβαζόμαστε με την ήττα, θέλουμε να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη μας στον όμιλο. Οδηγό μας αποτελεί το προηγούμενη εντός έδρας ματς στην Ευρώπη, αυτό με την Ριέκα το οποίο κερδίσαμε πιάνοντας πολύ καλή απόδοση. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγάλη δύναμη να ξεπερνάμε τυχόν δύσκολες καταστάσεις που παρουσιάζονται στον αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ