ΠΟΛΟ

Στην Ουγγαρία η εθνική ανδρών

Στην Ουγγαρία η εθνική ανδρών
INTIME SPORTS

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Τρίτη (12/11, 20.00) η εθνική ανδρών για την 1η αγωνιστική των ομίλων του World League.

Με τον 17χρονο Μανώλη Πρέκα στη σύνθεση της αναχώρησε το πρωί η εθνική ανδρών για την Ουγγαρία. Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά αντιμετωπίζει τους παγκόσμιος πρωταθλητής την Τρίτη (12/11, 20.00) στο πλαίσιο του Β' Προκριματικού Ομίλου του World League.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κατάμεστο (σ.σ. όπως θεωρείται σίγουρο πως θα είναι) κολυμβητήριο της πόλης Μίσκολτς.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε σχετικά με τον αγώνα " η Ουγγαρία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και θα αποθεωθεί απο το κοινό της, αφού υπάρχει και λατρεία στο άθλημα εκεί. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και μια άτυπη ρεβάνς για το χαμένο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, όπου το τελικό αποτέλεσμα, δε συνάδει με την εικόνα που παρουσιάσαμε εντός αγωνιστικού χώρου".

Ο Αλέξανδρος Γούνας πρόσθεσε " είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το θεωρούμε ως προετοιμασία, για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα. Έχουμε κάνει μόλις μια προπόνηση και ήταν δύσκολο να γίνει καλή προετοιμασία με βάση αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Στη διάθεση του Κεχαγιά βρίσκονται οι Τσαλκάνης, Γαλανίδης, Αφρουδάκης, Γούνας, Μουρίκης, Κολόμβος, Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Δελακάς, Μυλωνάκης, Γούβης, Δερβίσης, Πρέκας.

Στο πλευρό του Κεχαγιά θα βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πάτρας που διαδέχεται τον Κώστα Βαμβακάρη, ο οποίος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ