ΠΟΛΟ

Στέψη ή 2-2 στο Λαιμό!

Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο των γυναικών και αν νικήσει, κατακτά το πρωτάθλημα, αλλιώς οδηγούμαστε σε 5ο αγώνα στο Παπαστράτειο το Σάββατο (13/5).

Στέψη ή μπρέικ; Η απάντηση θα δοθεί απόψε το βράδυ (20:00, LIVE στο Sport24.gr) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 4ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προηγείται 2-1 στις νίκες, έχει το πάνω χέρι και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί νίκη στους τελικούς θα αγωνιστεί η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να ισοφαρίσουν σε 2-2 την σειρά, για να την επαναφέρουν στο Παπαστράτειο στον 5ο τελικό, όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή το Σάββατο (13/5, 20:00).

Να τονιστεί πως στην αποψινή αναμέτρηση ο Χάρης Παυλίδης δεν θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στον προηγούμενο τελικό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ