ΠΟΛΟ

Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ μετά από νέα ανατροπή επί του Παναθηναϊκού

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δύο ημέρες μετά από τη νίκη στα πέναλτι στο Γουδή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού και στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πανηγυρική πρόκριση στην ημιτελική (Β') φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς νίκησε και στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με 9-7 στην κανονική διάρκεια του δεύτερου στη σειρά μεταξύ τους αγώνα και έκανε το 2-0 στις νίκες.

Περίπου το ίδιο σκηνικό με τον πρώτο αγώνα -όπου ο ΠΑΟΚ είχε σπάσει την έδρα του αντιπάλου του στο Γουδί, με νίκη στα πέναλτι, μετά από ανατροπή στο φινάλε- επαναλήφθηκε και στη Θεσσαλονίκη, μόνο που αυτή τη φορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ το γύρισαν υπέρ τους από την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν εντυπωσιακά και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 και στη συνέχεια, στο τέλος του γ' οκτάλεπτου με 6-4. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, φαίνεται ότι δεν άντεξαν, καθώς δεν είχαν πολλές εναλλακτικές για να ξεκουράσουν τους βασικούς (είχαν πάει μόνο 11 παίκτες μαζί με τους δύο τερματοφύλακες στη Θεσσαλονίκη) και ο Δικέφαλος του Βορρά με μια διαρκή αντεπίθεση και ένα εκπληκτικό 5-1 έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη.

Στη σειρά των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 9-7

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-2, 5-1

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Τοράκης 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Δ. Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 2, Νικολαΐδης 1, Σάριτς 3, Μουρατίδης 1, Τσολακούδης 2

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ