ΠΟΛΟ

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του Final 4

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του Final 4

Από την Πέμπτη (23/4) θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τα εισιτήρια τους για το Final 4 της Euro League στο πόλο γυναικών. Ικανοποίηση για τις προεγγραφές.

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Ολυμπιακό από την κίνηση που υπάρχει για τα εισιτήρια του Final 4 της Euro League που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν οι προεγγραφές, ενώ την Πέμπτη θα μπορούν όσοι θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Όσοι προνόησαν και έκλεισαν τα μαγικά χαρτάκια αλλά και εκείνοι που θα πάνε την τελευταία στιγμή να πάρουν εισιτήριο θα μπορούν να το κάνουν το Στάδιο Καραϊσκάκη. Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα εισιτήρια και για τις τέσσερις αναμετρήσεις κοστίζουν 15 ευρώ.

Το πρόγραμμα του Final Four

Το πρόγραμμα των αγώνων του «Εθνική Ασφαλιστική Euro League Final Four» στο πόλο γυναικών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» είναι το εξής:

Παρασκευή 24 Απριλίου

1ος ημιτελικός: 18:30 Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)

2ο ημιτελικός: 20:15 Ούιπεστ (Ουγγαρία) - Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Σάββατο 25 Απριλίου

Μικρός τελικός: 18:30

Μεγάλος τελικός: 20:15

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι είχαν κάνει προεγγραφή για την αγορά εισιτηρίου, για το «Final 4 Euro League 2015 Women Waterpolo», ότι αύριο Πέμπτη 23/4/15, 10:00-20:00, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από το Στάδιο Καραϊσκάκη (Τμήμα Μελών - Φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π., στην εμπορική Στοά κάτω από την Θύρα 19 και απέναντι από το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7). Επίσης αύριο στον ίδιο χώρο θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ και ισχύει και για τα 4 παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ