ΠΟΛΟ

Σαρωτική η Χίος

Σαρωτική η Χίος
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακά ξεκίνησε στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup η Χίος, αφού επικράτησε εύκολα με 25-5 της ASA Τελ Αβίβ, στο Εξ Λε Μπεν της Γαλλίας.

Αν και δεν αγωνιζόταν ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, η νησιωτική ομάδα έκανε περίπατο απέναντι στους Ισραηλινούς, που είναι σαφώς υποδεέστερη ομάδα.

Την Παρασκευή (23/09) η Χίος έχει ρεπό, ενώ το Σάββατο (24/09) θα αντιμετωπίσει την ισπανική Σαμπαντέλ (11:00) και τη ρωσική Σίντεζ Καζάν (19:30).

Ο προπονητής της Χίου, Βαγγέλης Ρούπακας, δήλωσε μετά το ματς: " Το παιχνίδι όπως προβλεπόταν ήταν εύκολο, δεν ήταν χρήσιμο για συμπεράσματα. Όπως και να έχει όμως, ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση στο Euro Cup. Έπαιξαν όλα τα παιδιά, υπό το βλέμμα των Ρώσων και των Ισπανών, οι οποίοι είναι οι δυνατοί αντίπαλοι μας στον α' γύρο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε εύκολα με μεγάλο σκορ όπως ήθελα και έμεινα ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα των παικτών μου.

Σήμερα πήραμε μία πρώτη εικόνα από τους Ρώσους, αλλά δεν ήταν αρκετή, γιατί οι Γάλλοι ήταν αδύναμοι, ωστόσο αύριο θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα, γιατί είναι το ντέρμπι Σαμπαντέλ - Καζάν και δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό να κάνουμε από τώρα μέχρι το τέλος".

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 1-6, 2-6, 0-6

ASA: Έρος 1, Χαντάρ, Μουρβίτ-Λαχάβ 1, Βένγκεβιτς 2

Χίος: Ντόσκας 6, Κατσουλάκης 4, Ράτζεν 3, Θεοδωρόπουλος 3, Βλοντάκης 3, Χατζηδάκης 2, Φουντούλης 2, Μιράλης 2, Γαβαλάς 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ