ΠΟΛΟ

"Πράσινος" ο Καπετανάκης, ανανέωσε ο Σαρτζετάκης

"Πράσινος" ο Καπετανάκης, ανανέωσε ο Σαρτζετάκης

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου, Γρηγόρη Καπετανάκη, ενώ "πράσινος" παραμένει ο 19χρονος, Μιχάλης Σαρτζετάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου διεθνή Έλληνα αμυντικού, Γρηγόρη Καπετανάκη, για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ "πράσινος" για ακόμα τρία χρόνια παραμένει ο 19χρονος διεθνής φουνταριστός, Μιχάλης Σαρτζετάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού, Γρηγόρη Καπετανάκη, ο οποίος θα φοράει το «πράσινο» σκουφάκι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 18χρονος πολίστας που πέρυσι αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγους (panathinaikos1908.gr), δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έρχομαι με στόχο να στηριχτεί η προσπάθεια που γίνεται και τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε τίτλο και αν μπορούμε και από την επόμενη σεζόν να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη. Ήδη τα τελευταία χρόνια η πορεία είναι ανοδική και εύχομαι να δώσω κι εγώ τον καλύτερο μου εαυτό».

Παράλληλα, «πράσινος» για ακόμα τρία χρόνια παραμένει ο 19χρονος διεθνής φουνταριστός Μιχάλης Σαρτζετάκης, ο οποίος μιλώντας για την επέκταση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι ανέφερε: «Χαίρομαι για την καινούργια προσπάθεια στο τμήμα που μετά από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δόθηκε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Ο κ. Λοράντος είναι ένας καταξιωμενος προπονητής και ο στόχος είναι να βοηθήσουμε όλοι προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάει καλά η χρονιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ