ΠΟΛΟ

Πήρε το βαθμό ο Υδραϊκός, 6-6 με τη Βουλιαγμένη

Πήρε το βαθμό ο Υδραϊκός, 6-6 με τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα σπουδαίο ματς Βουλιαγμένη και Υδραϊκός έμειναν στο 6-6. Στο τέλος "καθάρισε" ο Ολυμπιακός με 11-5 τον Εθνικό. Γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο ο Γαλανίδης.

Ο Υδραϊκός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ενώ θα μπορούσε να την είχε μετουσιώσει και σε νίκη, καθώς ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να πάρει την ισοπλία 6-6 στο φινάλε, στο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα του ΝΟΒ στο Λαιμό.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, που εμφανίστηκε σαφώς μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής (όπου είχε ηττηθεί στο Φάληρο), κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κυρίως με την πολύ καλή άμυνα και τον Φλέγκα, αλλά και βρίσκοντας λύσεις επιθετικά στον παραπάνω.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε, μάλιστα, με 5-2 και 6-3, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του Κώστα Λούδη βρήκε τις λύσεις και έφτασε στην ισοφάριση (το 6-6 έγινε στο 3.40 πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Χρήστο Αφρουδάκη).

ΝΟ Βουλιαγμένης – Υδραϊκός 6-6

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 1-2, 3-1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Λούδης): Κοπελιάδης 2, Χρυσοσπάθης 1, Αφρουδάκης 1, Βίκο 1, Καπότσης 1

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 2, Σαρτζετάκης 2, Στελλάτος 1

Πήρε το βαθμό ο Υδραϊκός, 6-6 με τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άντεξε για τρία οκτάλεπτα ο Εθνικός, "καθάρισε" στο τέλος ο Ολυμπιακός

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο "Π. Καπαγέρωφ". Ο Εθνικός για τρία οκτάλεπτα το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, έμεινε κοντά στο σκορ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 11-5.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο χάρη σε τέρματα των Γεννηδουνιά και Μουρίκη, ο Γιάνοβιτς έκανε το 3-0 ωστόσο ο Εθνικός με τέρματα των Τσαγκάρη, Σιώνη και Καζάζη έμεινε κοντά στο σκορ στο ημίχρονο (3-5).

Μάλιστα, ο Καζάζης αρχικά και στη συνέχεια ο Παπαδόγκωνας μείωσαν τη διαφορά στο γκολ με το οκτάλεπτο να τελειώνει με το σκορ στο 6-5. Κάπου εκεί οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές και με ένα επί μέρους 5-0 στην τέταρτη περίοδο πήραν τη νίκη με 11-5.

Εθνικός - Ολυμπιακός 5-11

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-1, 0-5

Εθνικός (Κουντουδιός): Σιώνης 1, Καζάζης 2, Τσαγκάρης 1, Παπαδόγκωνας 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 3, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Ντόσκας 2, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ

Πήρε το βαθμό ο Υδραϊκός, 6-6 με τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Εκτός από μεγάλες αποκρούσεις ο Κώστας Γαλανίδης πέτυχε ένα απίστευτο γκολ

Νίκησε με σκόρερ τον Γαλανίδη (!) ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του (σε ισάριθμα παιχνίδια) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν στην τυπική τους έδρα, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, με 10-4 του Πανιωνίου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός είχε από το ξεκίνημα τον έλεγχο και πήρε προβάδισμα που αύξησε νωρίς και το διατήρησε μέχρι το τέλος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι σκόραρε και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Κώστας Γαλανίδης. Συγκεκριμένα στο 0.11 πριν από τη λήξη του πρώτου οκτάλεπτου, και μετά από τάιμ άουτ, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Πρωτονοτάριος είχε βγει μακριά από την εστία του για να ξεκινήσει την επίθεση των Νεοσμυρνιωτών. Οι πράσινοι, όμως, έκλεψαν και η μπάλα έφτασε στο Γαλανίδη. Αυτός -καθώς είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός εστίας- επιχείρησε σουτ από το ένα τέρμα στο άλλο και σκόραρε για το 2-0 του ΠΑΟ στο 1 δευτερόλπετο πριν από τη λήξη του πρώτου οκτάλεπτου.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 10-4

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-2, 3-1

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Γαλανίδης 1, Λίντχουτ 1, Βάσιτς 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Χαραλαμπόπουλος 2

Πανιώνιος (Δήμου): Κουτσιαλής 3, Κουλιεράκης 1

Το Παλαιό Φάληρο "άλωσε" τη Χίο

Εκπληκτικό ξεκίνημα κάνει το Παλαιό Φάληρο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Μετά τη νίκη στην 1η αγωνιστική επί του Υδραϊκού, η ομάδα του Νίκου Μαμούρη επιβλήθηκε και επί του ΝΟ Χίου και μάλιστα μέσα στην καυτή έδρα της αντιπάλου του, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού, με 11-9, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι Φαληριώτες, που με την νέα αυτή νίκη τους δείχνουν να έχουν φιλοδοξίες για τα ψηλά στη φετινή σεζόν, επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους, έφτασαν να προηγούνγται και με 7-3 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Στο 0.41 πριν από τη λήξη του αγώνα και μετά την επίτευξη του τελευταίου γκολ του Παλαιού Φαλήρου που έγραψε το τελικό 11-9, ο Στέλιος Μιμίδης του ΝΟΧ αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση "για βιιαιοπραγία σε αντίπαλο", όπως γράφει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ του ΑΟΠΦ στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο νεαρός Χαράλαμπος Τρούλος με 3 γκολ.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-11

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-5, 2-1, 3-3.

ΝΟ Χίου (Μικέδης): Μιμίδης 2, Τεσάνοβιτς 3, Βουκμίροβιτς 1, Γκιουβέτσης 2, Καλλής 1

Παλαιό Φάληρο (Μαμούρης): Δανούρδης 1, Γαρδίκας 1, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 3, Γ. Γαβαλάς 1, Κάκαρης 1

Πήρε το βαθμό ο Υδραϊκός, 6-6 με τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Έξι γκολ πέτυχε ο Σάριτς στη νίκη του ΠΑΟΚ

Με αλλαγές και Σάριτς το πρώτο τρίποντο του ΠΑΟΚ

Με πρωταγωνιστή και κορυφαίο σκόρερ τον Μαυροβούνιο Γιόβαν Σάριτς, που πέτυχε 6 γκολ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο "δικέφαλος του Βορρά" επιβλήθηκε με 15-3 του ΝΟ Πατρών, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες του Πάνου Βέργου μπήκαν νωθρά στο ματς και το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0. Ωστόσο, στις επόμενες δύο περιόδους έτρεξαν ένα επί μέρους 9-2 και ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι παίρνοντας το πρώτο τους τρίποντο.

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 15-3

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 5-1, 4-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς 1, Ν. Προσινικλής 1, Νικολαΐδης 1, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 6, Δημητριάδης 1, Τσολακούδης 1, Σιώπκας 1

ΝΟ Πατρών (Λαμπάτος): Κωνσταντακόπουλος 1, Παπάκος 1, Δουρίδας 1

Έσπασε το ρόδι η Γλυφάδα

Εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Αλίμου πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών της περιόδου 2016-17 ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επιβλήθηκε σχετικά εύκολα του γηπεδούχου ΝΟ Καλαμακίου με 14-3.

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οτάλεπτο, όπου έκανε επί μέρους σκορ 7-0, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έφτιαξε μια μεγάλη διαφορά και την αύξησε μέχρι το φινάλε.

ΝΟ Καλαμακίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-14

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-2, 0-7, 2-4.

ΝΟ Καλαμακίου (Σταϊκόπουλος): Αναγνωστόπουλος 1, Αλεβίζος 2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Μάζης): Τζελάτης 2, Αγγελίδης 1, Παπαναστασίου 2, Παπούκας 1, Κατσαούνης 1, Αλβέρτης 2, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 1, Γιαννόπουλος 2

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 10-4

ΠΑΟΚ –ΝΟ Πατρών 15-3

ΝΟ Βουλιαγμένης - Υδραϊκός 6-6

ΝΟ Χίου – Παλαιό Φάληρο 9-11

ΝΟ Καλαμακίου – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-14

Εθνικός - Ολυμπιακός 5-11

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 6

2. Παναθηναϊκός 6

3. Π. Φάληρο 6

4. ΝΟ Βουλιαγμένης 4

5. ΝΟ Χίου 3

6. Εθνικός 3

…………………………………………………………………….......................................

7. ΑΝΟ Γλυφάδας 3

8. ΠΑΟΚ 3

……………………………………………………………………........................................

9. Υδραϊκός 1

10. Πανιώνιος 0

11. ΝΟ Πατρών 0

12. ΝΟ Καλαμακίου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 12/11

Παλαιό Φάληρο – ΠΑΟΚ

Υδραϊκός – ΝΟ Χίου

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Βουλιαγμένης

Πανιώνιος – ΝΟ Καλαμακίου

ΝΟ Πατρών – Εθνικός

Κυριακή 13/11

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ