ΠΟΛΟ

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό οι Βλαχόπουλος και Μάζης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό οι Βλαχόπουλος και Μάζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Δημήτρη Μάζη από τον Ολυμπιακό. Ενισχύεται σημαντικά η Βουλιαγμένη. Επενδύει στα νιάτα ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Α1 πόλο των ανδρών να έχουν τελειώσει πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει και τρέχει με γοργούς ρυθμούς σε κάποιες από αυτές.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό οι Βλαχόπουλος και Μάζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολυμπιακός: Σε άλλες πολιτείες Βλαχόπουλος και Μάζης

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα δια περιπάτου και να έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League αυτό όμως ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές των παικτών του τους οποίους θέλουν όλες οι κορυφαίες ομάδες.

Ήδη, ο Άγγελος Βλαχόπουλος συμφώνησε σε όλα με την Ποσίλιπο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Από εκεί και πέρα γίνονται προσπάθειες ώστε να μην υπάρξει άλλη απώλεια από τον εξαιρετικό ελληνικό κορμό της ομάδας και να παραμείνει σίγουρα και ο Πάβιτς.

Αντίθετα, ο Μάγιαρακ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Οι ερυθρόλευκοι χτυπούν παίκτες από το πάνω ράφι ωστόσο οι κινήσεις που γίνονται σε όλες τις ομάδες είναι εντυπωσιακές και όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού εκτός συνόρων έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Αλλαγή είχαμε και στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Ο Δημήτρης Μάζης δεν θα είναι πλέον team manager της ομάδας αφού λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό οι Βλαχόπουλος και Μάζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βουλιαγμένη: Κράτησε τον κορμό και ενισχύεται

Τους παίκτες που την οδήγησαν στη δεύτερη θέση και στον τελικό του Κυπέλλου κράτησε ήδη η Βουλιαγμένη και ετοιμάζεται να ενισχυθεί και άλλο με αρκετούς παίκτες να έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με το ΝΟΒ και να απομένουν τα τυπικά.

Στο κομμάτι των παραμονών εκείνοι που έχουν ανακοινωθεί ήδη είναι οι Χρήστος Αφρουδάκης και Μάριος Καπότσης. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαια διάρκειας τριών ετών. Συμφωνία, υπάρχει και με τους Χρυσοσπάθη και Γούβη η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν οι Βουλγαράκης και Βίκαλο.

Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό παζάρι δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Τίγκα, ενώ και ο Σολανάκης έχει συμφωνήσει για να κατηφορίσει από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ξένος πολίστας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη κίνηση.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό οι Βλαχόπουλος και Μάζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παναθηναϊκός: Οι "πόρτες" και η στροφή στα νιάτα

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αυτό το καλοκαίρι να μπει σφήνα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, χτύπησε τις πόρτες όλων των προτοκλασάτων παικτών που ήταν διαθέσιμοι, αλλά κανένας δεν απάντησε θετικά. Έτσι, οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων αθλητών.

Ήδη, υπάρχουν επαφές με τον Γαλανίδη μετά την άρνηση από τον Φλέγκα, ενώ ο Τεό Λοράντος θέλει να ντύσει στα πράσινα δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο. Ο λόγος για τους Παπαναστασίου και Σκουμπάκη οι οποίοι ανήκουν στον ΑΝΟΓ.

Παράλληλα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση δύο ξένων αθλητών οι οποίοι θα προσφέρουν περισσότερα από τους Κόνγουεϊ και Πρίμορατς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποσυρθεί και η απόφαση του θα κρίνει πολλά στο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ