ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός-Γιουγκ 9-9

Ολυμπιακός-Γιουγκ 9-9
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία από τη Γιουγκ στο φινάλε των υποχρεώσεων του στο Champions League, αφήνοντας οριστικά εκτός Βαρκελώνης τους Κροάτες.

Με γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου στα 51 δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία 9-9 από την Γιουγκ στο "Παπαστράτειο" για την 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.

Σε αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους "ερυθρόλευκους" η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να γυρίσει το ματς και να στερήσει κάθε ελπίδα από τους Κροάτες για πρόκριση στο Final-6 της Βαρκελώνης.

Με απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις του, εμφανίζοντας θετική εικόνα ακόμα και σε παιχνίδια που έχασε.

Ο Ολυμπιακός προηγούνταν στο σκορ με διαφορά ενός γκολ (5-4) μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο. Οι Κροάτες ισοφάρισαν (5-5) με τον Γιάνοβιτς και προηγήθηκαν με τον Σούταλο (5-6) τέσσερα λεπτά και 24 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Η διαφορά άγγιξε τα δύο γκολ (6-8), όμως στις αρχές του τέταρτου οκταλεπτου με δύο συνεχόμενα γκολ του Γιάννη Φουντούλη, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (8-8). Ο Σούταλο έβαλε ξανά μπροστά τη Γιουγκ σκοράροντας στον παίκτη παραπάνω, όμως το τέρμα του Βλαχόπουλου έφερε το βαθμό της ισοπαλίας στους "ερυθρόλευκους".

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-4, 3-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΓΙΟΥΓΚ (Μ.Μπόμπιτς): Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Ν. Γιάνοβιτς 1, Σούταλο 3, Μπένιτς, Μάρκοβιτς, Μπούσλιε 1, Βίσκοβιτς 1, Ντόμπουντ 1, Μάρελια, Μάτσαν, Νίζιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ