ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός έτοιμος για πρωτιά, 7-4 την Όρβοσι

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΡΒΟΣΙ
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΡΒΟΣΙ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο επιβλήθηκε με 7-4 επί της Όρβοσι και πλέον βάζει πλώρη για την πρωτιά στον όμιλο του Champions League.

Μπορεί για ένα ημίχρονο να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Όρβοσι, αλλά ο Ολυμπιακός κάνοντας ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο κατάφερε να βρει τις λύσεις απέναντι στους Ούγγρους και με να πάρει τη νίκη που αναμένεται να του δώσει την πρόκριση στο Final 6.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν στην αρχή μεγάλο πρόβλημα με τον παίκτη παραπάνω, ωστόσο στη συνέχεια βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Μπιστριτσάνι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την αποστολή τους.

Ο Μυλωνάκης έκανε εξαιρετική δουλειά για μία ακόμα φορά και στις δύο μεριές της πισίνας, ο Φουντούλης έδωσε λύσεις στην επίθεση, ενώ ο Πάβιτς μίλησε στα κρίσιμα σημεία και δεν επέτρεψε στους Ούγγρους να ξαναμπούν στο ματς στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός βάζει ως ξεκάθαρο στόχο

Το ματς: Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα πρώτα δύο οκατάλεπτα. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τέρμα του Φουντούλη με τον Μπατόρι να απαντά στον παίκτη παραπάνω. Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου ο Μπατόρι έβαλε μπροστά την Όρβοσι στο σκορ, όμως με τέρματα των Μυλωνάκη και Μπούσλιε οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν προηγούμενοι το πρώτο ημίχρονο με 3-2. Σε αυτό το πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε 1/5 στον παίκτη παραπάνω, ενώ οι Ούγγροι 2/3.

Από εκεί και πέρα όμως είδαμε ένα άλλο παιχνίδι. Οι παίκτες του Βλάχου βρήκαν λύσεις στον παίκτη παραπάνω, ο Πάβιτς ανέβασε στροφές και όλα έγιναν πιο απλά. Ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα επί μέρους 4-1 στην τρίτη περίοδο με τους Ποντίκεα, Φουντούλη, Μυλωνάκη και Γενηδουνιά να σκοράρουν και το οκτάλεπτο να κλείνει με το σκορ στο 7-3.

Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός χαλάρωσε, αλλά ο Πάβιτς ήταν εξαιρετικός και με εξαίρεση ένα εντυπωσιακό τέρμα του Νίκιτς κατέβασε "ρολά" διατηρώντας το 7-4 μέχρι το τέλος.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Όρβοσι 7-4

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 4-1, 0-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Ποντικέας 1, Γεννηδουνιάς 1

Όρβοσι: Μπατόρι 2, Σέμαν 1, Νίκιτς 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σόλνοκ - Σπαντάου *Παίζουν αύριο

Ολυμπιακός - Όρβοσι 7-4

Νις - Μπρέσια *Παίζουν αύριο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 13 (46-21)

2. Σόλνοκ 10 (41-26)

3. Όρβοσι 7 (42-36)

------------------------

4. Μπρέσια 4 (29-31)

5. Σπαντάου 3 (26-46)

6. Νις 0 (19-53)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/2)

Όρβοσι - Ολυμπιακός

Μπρέσια - Νις

Σπαντάου - Σόλνοκ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ