ΠΟΛΟ

Οι "Αμερικανίδες" στις κλήσεις του Μορφέση

Οι "Αμερικανίδες" στις κλήσεις του Μορφέση
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής γυναικών Γιώργος Μορφέσης κάλεσε 23 παίκτριες για προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο. Θα ταλαιπωρηθούν οι διεθνείς.

Τα... αγγλικά θα είναι η δεύτερη γλώσσα της εθνικής γυναικών. Παρούσες στο προσκλητήριο του Γιώργου Μορφέση για προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (14-27/7) θα είναι και οι πέντε 19χρονες που σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για τις αδερφές Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδου, οι αδερφές Άλκηστη και Ιόλη Μπενέκου, καθώς και η Χριστίνα Κώτσια.

Συνολικά 23 πολίστριες περιμένει να δει τη Δευτέρα (1/6, 08.30) ο Μορφέσης στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου οι διεθνείς θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί στη Γλυφάδα και το απόγευμα στο "Παπαστράτειο", αφού δεν έχει λυθεί το πρόβλημα στέγασης της παγκόσμιας πρωταθλήτριας της Σαγκάης.

Στη διάθεση του Μορφέση βρίσκονται οι: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Μιχαέλα Καλογεράκου (Ολυμπιακός), Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου (Βουλιαγμένη), Ειρήνη Πάτρα, Νικολέτα Ελευθεριάδου (Γλυφάδα), Ηλέκτρα Ψούνη (Λιλ), Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου (USC), Χριστίνα Κώτσια (Long Beach), Άλκηστη Μπενέκου (Arizona), Ιόλη Μπενέκου (San Diego), Στεφανία Τερεφού (Ζέγκεντ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ