ΠΟΛΟ

Οι πρώτες κλήσεις Χατζηθεοδώρου

Οι πρώτες κλήσεις Χατζηθεοδώρου
INTIME SPORTS

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) δεν έχει ανακοινώσει την πρόσληψη του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στην εθνική νέων ανδρών. Ο προπονητής πάντως κάλεσε 39 πολίστες για προετοιμασία.

Καμπ γνωριμίας με 39 (!) πολίστες θα πραγματοποιήσει η εθνική ομάδα νέων ανδρών από τις 15 έως τις 1 Φεβρουαρίου. Παρότι η ΚΟΕ δεν έχει προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία, ο πρώην προπονητής του Νηρέα Λαμίας έκανε τις κλήσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χατζηθεοδώρου είπε πως πρώτος στόχος είναι η γνωριμία με τις νέες συνθήκες (μικρότερη μπάλα, 25άρι τερέν, 6 παίκτες) που θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν (4-13/9).

" Είναι μία διήμερη προετοιμασία, ουσιαστικά μια πρώτη γνωριμία με τα παιδιά που έχουν κληθεί. Θα γίνουν τρεις προπονήσεις και είναι ουσιαστικά μία προσπάθεια να μπούμε στο κλίμα της σπουδαίας διοργάνωσης του Καζακστάν που ακολουθεί, καθώς σε αυτό θα εφαρμοστούν και οι νέοι κανονισμοί. Έχουν κληθεί πολλά παιδιά από πολλές ομάδες, δείγμα των ευκαιριών που πρέπει να δοθούν σε όλα τα παιδιά τα οποία έχουν ξεχωρίσει. Ουσιαστικά, αρχίζουμε τις προπονήσεις από νωρίς, καθώς τα παιδιά έχουν αρκετές υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους και προσπαθούμε να βρούμε κάποια κενά στο πρόγραμμά τους", υπογράμμισε ο Χατζηθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ