ΠΟΛΟ

Ο Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό

Paulo Obradovic of Croatia reacts after scoring a goal against Italy during their men's water polo preliminary round match at the 2012 Summer Olympics, Thursday, Aug. 2, 2012, in London. (AP Photo/Alastair Grant)
Paulo Obradovic of Croatia reacts after scoring a goal against Italy during their men's water polo preliminary round match at the 2012 Summer Olympics, Thursday, Aug. 2, 2012, in London. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Τη δική του κροατική παροικία θα έχει την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός αφού όπως όλα δείχνουν θα προστεθεί και τρίτος στην παρέα των Πάβιτς και Μπούσλιε. Μάλιστα, αυτός ο τρίτος δεν είναι όποιος κι όποιος αφού πρόκειται για τον Πάουλο Ομπράντοβιτς ο οποίος αγωνιζόταν στη Γιουγκ.

Ο σπουδαίος Κροάτης περιφερειακός έρχεται στα 31 του χρόνια για να ενισχύσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους.

Για τους γνώστες του αθλήματος οι συστάσεις είναι περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει συνδέσει το όνομα του με τη χρυσή πενταετία της Εθνικής ομάδας της Κροατίας. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, το χρυσό στο ευρωπαϊκό του 2010 και το ασημένιο στο παγκόσμιο του 2015!

Την είδηση της μεταγραφής ουσιαστικά ανακοίνωσε ο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του σε Μέσο της Κροατίας. "Θα επιστρέψω μία ημέρα. Απλά η Γιουγκ δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί οικονομικά την πρόταση που μου έκανε ο Ολυμπιακός και για αυτό υπέγραψα για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν" αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ