ΠΟΛΟ

Νίκησε και την Έγκερ, πάει αήττητος στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός!

Νίκησε και την Έγκερ, πάει αήττητος στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 8-7 της Έγκερ στο Παπαστράτειο και πάει στο Final-6 πρώτος και αήττητος στο φετινό Champions League.

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή του, όμως κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη στο φετινό Champions League του πόλο ανδρών. Στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 8-7 της Έγκερ στο Παπαστράτειο και πάει στο Final-6 στη Βουδαπέστη πρώτος και αήττητος, δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να φτάσει πάλι στην κορυφή.

Θυμηθείτε εδώ το Live του αγώνα Ολυμπιακός - Έγκερ

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά εξαιτίας του ότι βγήκαν πρώτοι και δεν κρύβουν ότι έχουν βλέψεις για το τρόπαιο, όπως συνέβη το 2002. Μάλιστα, αν έρθουν τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική του άλλου γκρουπ, θα παίξουν με το νικητή του ουγγρικού εμφυλίου Έγκερ - Ζόλνοκ.

Κορυφαίος για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Βλαχόπουλος με τρία γκολ και μάλιστα πέτυχε τα δυο τελευταία, ενώ ήρωας αναδείχτηκε και ο Πάβιτς, ο οποίος έκανε εκπληκτική επέμβαση στην τελευταία επίθεση των Μαγυάρων και ενώ απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα, με τον Ολυμπιακό να έχει παίκτη λιγότερο.

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι, λίγα πράγματα μπορεί να θυμάται κάποιος, καθώς το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Το 4-3 του πρώτου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους, μετατράπηκε σε 6-5 για την Έγκερ στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου. Με επιμέρους 3-1, ο Ολυμπιακός έφερε... τούμπα το παιχνίδι και έφτασε σε μια ακόμη νίκη.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-3, 3-1.

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης, Μουρίκης, Μάγιαρακ, Ντόσκας, Κολόμβος.

Έγκερ: Τσουκ 2, Χοσνιάνσκι 2, Τζάλανκι, Σίβος, Σούσκοβιτς.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ