ΠΟΛΟ

Νίκη στα χαρτιά για τη Βουλιαγμένη

Νίκη στα χαρτιά για τη Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Χωρίς να ιδρώσει η Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με νίκη στα χαρτιά αφού ο ΝΟΒΑ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Στα πλέι οφ της Α1 πόλο των γυναικών η Γλυφάδα.

Η ομάδα του ΝΟΒΑ δεν έφτασε ποτέ στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για τον αγώνα της, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο αλυτάρχης Τάσος Πολυζωγόπουλος περίμενε το εύλογο χρονικό διάστημα που ορίζει ο κανονισμός και στη συνέχεια, αφού ανέφερε ότι δεν προσήλθε η φιλοξενούμενη ομάδα, έκλεισε το φύλλο αγώνα (με τις υπογραφές των διαιτητών Θωμά και Δασκαλόπουλου).

'Ετσι ο ΝΟ Βουλιαγμένης (που εμφανίστηκε κανονικά) παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με 5-0, ενώ από την ομάδα του Βόλου αφαιρούνται και τρεις βαθμοί, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Στα πλέι οφ ο ΑΝΟΓ

O ANO Γλυφάδας είναι η 4η ομάδα που θα βρεθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Γυναικών, καθώς επικράτησε με 8-6, του ΝΟ Ρεθύμνου, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, κατετάγη 4η με 21 βαθμούς, 9 λιγότερους από τον τρίτο Εθνικό, ενώ η σημερινή νίκη επί των Κρητικών, ήταν σημαντική, καθώς σε περίπτωση ήττας, το Ρέθυμνο θα ήταν εκείνο, που θα βρισκόταν στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας για φέτος. Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες ισόπαλες, για 3 οκτάλεπτα.

Στο τέλος, μίλησε η εμπειρία των παικτριών της Γλυφάδας, που εδραίωσαν τη νίκη τους, με διαφορά δύο τερμάτων. Για τις φιλοξενούμενες, σε καλή ημέρα βρέθηκε η Νικολέτα Ελευθεριάδου, που σημείωσε 3 τέρματα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: 6-8

Τα οκτάλεπτα: 0-1 2-1, 3-3, 1-3

ΝΟ Ρεθύμνου: Μ. Φαρμάκη 1, Αλεξάκη 1, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 3

ΑΝΟ Γλυφάδας: Α. Παπαναστασίου 1, Οικονομοπούλου 1, Μιμίδη 1, Κουτέλη 2, Ελευθεριάδου 3

Ισόπαλοι Ηρακλής και Τρίτων

Πολύ καλό παιχνίδι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών επεφύλαξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Τρίτωνα Αμαρουσίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 14 αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες, που ήταν αδιάφορες (ο Ηρακλής είναι ήδη υποβιβασμένος και ο Τρίτων έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη σωτηρία του) έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όντας ισόπαλες με 9-9, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα. Κορυφαία για τις γηπεδούχες, η Ηρώ Καρυπίδου, που σημείωσε 4 γκολ, ενώ η Κουζούνα σκόραρε 5 φορές για την ομάδα του Θανάση Τούρου. Αμφότερες οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ελλιπείς, έχοντας από 8 παίκτριες στη σύνθεσή τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-5, 3-2

Ηρακλής: Ζάντου 1, Τριχολίδου 2, Τζίμα 1, Μ. Καρυπίδου 1, Η. Καρυπίδου 4

Τρίτων Αμαρουσίου: Τουλουμτζίδου 2, Κουζούνα 5, Πετάση 1, Στρείδη 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 38

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 38

3.ΕΘΝΙΚΟΣ 27

4.ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 21

……………………………………………………………………………………………………………………….

5.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15

6.ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 13

7.ΝΟΒΑ 9

8.ΗΡΑΚΛΗΣ 1

Σημείωση: Ο Ηρακλής έχει έναν (1) μηδενισμό και μείον τρεις (3) βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ