ΠΟΛΟ

Μπιανκόνι: "Πήρα από το χέρι τις συμπαίκτριές μου"

Μπιανκόνι: "Πήρα από το χέρι τις συμπαίκτριές μου"

Η πολίστρια του Ολυμπιακού, Ρομπέρτα Μπιανκόνι μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Sport 24 Magazino» και στον Αντρέα Παλομπαρίνι για τη νίκη με 10-8 επί της Κίνεφ Κίρισι και την πρόκριση στον τελικό του Final Four της EUROLEAGUE.

Στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Sport24 Magazino" φιλοξενήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η Ρομπέρτα Μπιανκόνι και μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του Ολυμπιακού επί τις Κίνεφ Κίρισι και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Για το αν ήταν ιταλική υπόθεση ο ημιτελικός με την Κίνεφ Κίρισι, καθώς η ίδια σημείωσε έξι γκολ:
«Δυστυχώς, δεν τα πήγαμε καλά ομαδικά. Εγώ βοήθησα στο να πάρω από το χέρι τις συμπαικτριές μου και να φθάσουμε στη νίκη. Ελπίζω να παίξουμε αύριο καλύτερα για να νικήσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για την ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο και το δυναμικό παρόν που έδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού:
«Είχαμε άγχος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Ίσως επειδή είχαμε αυτήν την έξτρα πίεση δεν φάνηκε η δυναμική μας ως ομάδα. Ελπίζω αυτό να γίνει στον αυριανό τελικό».

Για το πώς αισθάνεται στην Αθήνα:
«Με εξαίρεσητον πρώτο μήνα προσαρμογής, τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Δε μπορούσε να φανταστώ κάτι καλύτερο από την Αθήνα και την Ελλάδα».

Για το ποιο είναι το είδωλό της στο πόλο:
«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Μου αρέσουν δύο σχολές, η σερβική και η ουγγρική. Προσπαθώ να μαθαίνω από αυτές τις δύο σχολές και να παίρνω τα καλύτερα στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ