ΠΟΛΟ

Μόνο νίκη κόντρα στη Ρωσία θέλει η Εθνική

Μόνο νίκη κόντρα στη Ρωσία θέλει η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών φιλοξενεί τη Ρωσία σε ένα ματς στο οποίο κυνηγά μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του World League.

Τον δεύτερο της αγώνα για την προκριματική φάση του World League στον Α’ Όμιλο της Ευρώπης, δίνει αύριο (19.00) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ρωσίας, στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η Εθνική μας από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σάκη Κεχαγιά να έχει στη διάθεση του 17 πολίστριες από τις οποίες και θα επιλέξει την 13άδα για το αυριανό παιχνίδι.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Ιταλός, Φίλιππο Γκόμεζ με τη Γαλλίδα, Άννα Γκραντίν, ενώ παρατηρητής ο Ισπανός, Μανουέλ Ιμπέρν.

Η Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε στα πέναλτι (5-7) από την Ολλανδία στον Πειραιά, που στη συνέχεια έχασε εντός έδρας από τη Ρωσία (12-15).

Η Τελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 6 με 11 Ιουνίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ:

Ρωσία 1 15-12 3

Ολλανδία 2 19-20 2

ΕΛΛΑΔΑ 1 5-7 1

Επόμενη αγωνιστική (21/2): Ολλανδία – ΕΛΛΑΔΑ

Η Ρωσία έρχεται με την ακόλουθη 13άδα για το αυριανό παιχνίδι: Εβγενία Γκολόβινα, Άννα Καρνάουκ (τερματοφύλακες), Ναντέζντα Γκλίζινα, Εκατερίνα Προκοφίεβα, Ελβίνα Καρίμοβα, Μαρία Μπορίσοβα, Άννα Κραβτσένκο, Ντάρια Ρίζκοβα, Αναστασία Σιμάνοβιτς, Άννα Τιμοφέεβα, Αλένα Σερζάντοβα, Εβγενία Ιβάνοβα, Άννα Πιροζένκο.

Προπονητής της ο Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ και συνεργάτης του ο Αντρέι Μπελοφάστοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ