ΠΟΛΟ

Ξένο προπονητή η Βουλιαγμένη

Ξένο προπονητή η Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Η αποχώρηση του Τεό Λοράντου από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας της Βουλιαγμένης άφησε κενό τον πάγκο των "μπέμπηδων". Καθησύχασε η διοίκηση τους παίκτες της ομάδας.

Από τη ξένη αγορά αναμένεται να προέλθει ο αντικαταστάτης του Τεό Λοράντου στον πάγκο της Βουλιαγμένης. Αυτή είναι η πρόθεση των διοικούντων του Ναυτικού Ομίλου και θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Εν τω μεταξύ σε ομιλία των διοικούντων προς τους παίκτες, υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα υπάρξει αγωνιστική ενίσχυση στην ομάδα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον. Τις υποθέσεις της ομάδας χειρίζεται πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βουλιαγμένης, Γιάννης Φράγκος, ο οποίος βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Μπακού με την εθνική ομάδα πόλο των εφήβων που θα συμμετάσχει στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Θυμίζουμε πως πέρα από τον Τεό Λοράντο, παρελθόν από τη Βουλιαγμένη αποτελεί και ο Δημήτρης Τίγκας που θα αγωνιστεί στην Παρτιζάν Βελιγραδίου την ερχόμενη χρονιά. Δίχως προπονητή είναι και η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Δήμου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η λύση ίσως έρθει εκ των έσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ