ΠΟΛΟ

Ξανά αντίπαλοι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ξανά αντίπαλοι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη έκαναν το 2-0 απέναντι σε Γλυφάδα και Εθνικό αντίστοιχα και πέρασαν στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών.

Την εύκολη πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας και στο δεύτερο παιχνίδι της Α΄ φάσης των πλέι οφ, με 13-3, στο κολυμβητήριο της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της δυναμικής της, κυριαρχώντας σε όλο το παιχνίδι. Κορυφαία για την ομάδα του Πειραιά, ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σημείωσε 5 τέρματα για τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας αγωνίστηκε με τον Τάσο Πυρπυρή στον πάγκο, λόγω τιμωρίας της Αλεξίας Καμμένου από το προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-13

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 1-2, 1-3

ΑΝΟΓ: Ντάσιου 1, Κόλλια 1, Ελληνιάδη 1

Ολυμπιακός: Ε. Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 5, Μ. Πλευρίτου 2, Καλογεράκου 1, Μπιανκόνι 3

Περίπατος και για τη Βουλιγαμένη

Καμία αντίσταση δε συνάντησε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε του Εθνικού με 13-2 στο δεύτερο παιχνίδι της Α΄φάσης των πλέι οφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (με μειονέκτημα έδρας).

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, με κορυφαία την Ξενάκη που σημείωσε 4 τέρματα, έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Τσόκα και με χαρακτηριστική άνεση πήρε τη νίκη που χρειαζόταν, ώστε να βρεθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 2-13

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-2, 1-4

Εθνικός: Καλαργυρού 1, Μαυρέλου 1

Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Μουλάκη 1, Ξενάκη 4, Γερόλυμου 2, Κοντογιάννη1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ