ΠΟΛΟ

Ήττα για τους Νέους Άνδρες από τη Σερβία

Ήττα για τους Νέους Άνδρες από τη Σερβία

Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών ηττήθηκε με 16-8 στον ημιτελικό του Παγκοσμιου πρωταθλήματος από τη Σερβία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά στοίχισε τελικά στην Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών αφού οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν μπόρεσαν να κοντράρουν στον ημιτελικό τη Σερβία.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αλμάτι στο Καζακστάν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 16-8 από τη Σερβία στον σημερινό ημιτελικό της διοργάνωσης και θα παλέψει πλέον για την άνοδο στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στον αυριανό μικρό τελικό, κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι μια πολύ σημαντική διάκριση γι αυτή την ομάδα που έχει ταλέντο, ικανότητες και απέδειξε πως ανήκει στην ελίτ του αθλήματος παγκοσμίως.

Αντίπαλος της Εθνικής μας στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου, που είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο 12/9 στις 10.50 (ώρα Ελλάδας), θα είναι ο ηττημένος του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ιταλία.

Πληγωμένη ήδη από την απουσία του Παπούκα, λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με την Κροατία, η Ελλάδα έχασε κι άλλους βασικούς παίκτες με αποβολές και κόκκινη κάρτα στη διάρκεια του σημερινού ημιτελικού με τη Σερβία και σχεδόν αποκαμωμένη, ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει στα ίσα την πανίσχυρη σερβική ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί και γι αυτό το τρόπαιο.

Οι Σέρβοι πήραν από νωρίς μεγάλο προβάδισμα, έφτασαν να προηγούνται και με 11-5, οι Έλληνες μείωσαν σε 11-7, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τη βαριά ήττα και το τελικό 16-8.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 8-16

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-3, 2-3, 2-5.

Σκόρερ:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φώσκολος 3, Αργυρόπουλος 2, Κοπελιάδης 1, Νικολαϊδης 1, Αθυμαρίτης 1.

ΣΕΡΒΙΑ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Σούμποτιτς 4, Τόχολι 4, Αρσάνοβιτς 3, Μανόλιοβιτς 2, Ρεπάνοβιτς 1, Γκόγκοφ 1, Ραντόγεβιτς 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ