ΠΟΛΟ

Η Ουγγαρία δεν αντιστάθηκε στην εθνική

Η Ουγγαρία δεν αντιστάθηκε στην εθνική

Η εθνική γυναικών πραγματοποίησε την πρώτη νίκη της στο World League, επικρατώντας της Ουγγαρία στο "Παπαστράτειο".

Η νίκη ήταν απαραίτητη για να μη χαθεί η πρόκριση στο Super Final του World League (10-15/6). Η εθνική γυναικών επικράτησε με 14-11 της Ουγγαρίας για την 2η αγωνιστική του Β'Ομίλου της Ευρώπης, συγκεντρώνοντας τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με την πρεμιέρα με την Ιταλία, κάτι που ήταν αναμενόμενο, μιας και οι Ελληνίδες παίκτριες έχουν αγώνες στα πόδια τους και μεσολάβησε και η συμμετοχή στο "Holiday Cup".

Πρώτη σκόρερ ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά με έξι γκολ. Η ελληνική ομάδα εξασφάλισε μια καλή διαφορά, τρία γκολ, σε πιθανή ισοβαθμία με τις Ουγγαρέζες, τις οποίες έχει νικήσει έξι φορές στους τελευταίους εννιά αγώνες.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εθνικής γυναικών είναι ο αγώνας με την πρωτοπόρο Ιταλία (σ.σ. έχει δύο νίκες) στις 18 Φεβρουαρίου.

Τα οκτάλεπτα: 3–1, 2–5, 6–3, 3–2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ.Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 6, Διαμαντοπούλου, Ψούνη 1, Πλευρίτου, Ξενάκη, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου, Κοντογιάννη, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Α.Μέρες): Γκαγκλ, Τσίγκανι, Κιστελέκι Άν. 2, Κιστελέκι Ντ., Σουτς, Τάκατς 2, Σίκτερ, Κεστχέι 1, Τοτ 1, Μπούικα 4, Τσαμπάι 1, Χέβεζι, Χόρβατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ