ΠΟΛΟ

Η αποστολή για Ολλανδία

Η αποστολή για Ολλανδία
INTIME SPORTS

"Διπλό" στο Γκούντα με αντίπαλο την εθνική Ολλανδίας αναζητεί η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην πρόκριση στο Super Final του World League.

Κρίσιμο παιχνίδι με την Ολλανδία δίνει την Τρίτη (24/2, 20.30) η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση αναζητεί τη νίκη που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο Super Final της Κίνας (9-14/6).

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται και η Χρυσή Διαμαντοπούλου που επιστρέφει από τον τραυματισμό της.

" Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το παιχνίδι γιατί αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά στον Όμιλο, χωρίς να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον καλύτερο δεύτερο στους Ομίλους, πρέπει να κερδίσουμε. Η Ολλανδία έχει νικήσει τόσο εμάς όσο και την Ισπανία, οπότε είναι το φαβορί για την 1η θέση και φυσικά μη ξεχνάμε ότι είναι η φιναλίστ του περυσινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά στην άμυνα, ώστε να έχουμε πλεονέκτημα να νικήσουμε. Στο συγκεκριμένο πάντως παιχνίδι, μας ενδιαφέρει ακόμη να αποκρυπτογραφήσουμε την Ολλανδία, που είναι αντίπαλος μας στο Καζάν, ενώ ακολουθεί και το Προολυμπιακό που μάλλον θα γίνει εκεί.

Θέλουμε λοιπόν να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα απέναντι της Ολλανδίας και να δούμε στη συνέχεια τι θα κρατήσουμε από αυτά και τι όχι".

Η αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα (23/2) και σε αυτή συμμετέχουν οι παρακάτω παίκτριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ