ΠΟΛΟ

Εύκολα και στη Γαλλία ο Ολυμπιακός, 12-8 τη Νις

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÍÉÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - NICE (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÍÉÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - NICE (Eurokinissi Sports / ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίχως να συναντήσει μεγάλη δυσκολία επιβλήθηκε με 12-8 επί της Νις στη Γαλλία και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη Σόλνοκ (5/4) σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει πλέον ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο της στο Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στη Νις και έδειξαν ότι δεν είχαν όρεξη για παιχνίδια αφού πήραν εύκολα τη νίκη με 12-8.

Οι παίκτες του Βλάχου έβαλαν τις βάσεις από τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όταν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φουντούλη κατάφεραν να προηγηθούν με 7-3.

Από εκεί και πέρα έκαναν συντήρηση δυνάμεων προσφέροντας παράλληλα και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το τελικό 12-8 δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αφού οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω, ενώ δέχτηκαν και κάποια εύκολα τέρματα.

Πλέον, εκείνο που μετρά είναι το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Στις 5/4 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Σόλνοκ και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Final 4.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Νις - Ολυμπιακός 8-12

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 2-1, 3-4

Νις: Χάνσεν 2, Τσάκιτς 1, Μονερέ 2, Ιζντίνσκι 1, Μπρουγιέρ 1

Ολυμπιακός: Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 5, Γιάνοβιτς 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1

Εύκολα η Σόλνοκ

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Σόλνοκ η οποία επιβλήθηκε με 8-4 επί της Μπρέσια στην Ουγγαρία. Οι Ιταλοί προέβαλλαν αντίσταση για ένα περίπου οκτάλεπτο και στα μισά του δεύτερου προηγήθηκαν με 3-2. Από εκεί και πέρα οι Ούγγροι έτρεξαν ένα επί μέρους 3-0 για να προηγηθούν με 5-3.

Ο Πάσκοβιτς μείωσε σε 5-4 δύο λεπτά μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, αλλά αυτό ήταν και το τελευταίο τέρμα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι. Από εκεί και πέρα η Σόλνοκ έτρεξε ένα επί μέρους 3-0 για να πάρει τη νίκη με 8-4 με τον Πρλαΐνοβιτς να είναι και πάλι το μεγάλο τους όπλο.

Σόλνοκ - Μπρέσια 8-4

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 1-1, 2-0

Σόλνοκ: Γκότσιτς 1, Κρούσιγια 1, Βάμος 1, Πρλαΐνοβιτς 3, Κις 1, Φούλοπ 1

Μπρέσια: Πάσκοβιτς 1, Πίτζο 1, Μούσλιμ 1, Νόρα 1

"Φωτιά" στην Όρβοσι έβαλε η Σπαντάου

Ματς με εξέλιξη θρίλερ ήταν αυτό που διεξήχθη ανάμεσα στην Όρβοσι και την Σπαντάου. Οι Ούγγροι κατάφεραν να προηγηθούν με 4-2 στο ημίχρονο, όμως οι Γερμανοί δεν παράτησαν τον αγώνα. Ο Ρέστοβιτς μείωσε σε 4-3, για να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Όρβοσι ο Κόβακς με 5-3.

Ο Σταμ μείωσε σε 5-4 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με τον Ντέντοβιτς να φέρνει το ματς στα ίσα 2.33 πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας! Η Όρβοσι έπαιξε και με παίκτη παραπάνω στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας έδαφος για τις τρεις πρώτες θέσεις αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπρέσια.

Όρβοσι - Σπαντάου 5-5

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-2, 0-1

Όρβοσι: Σάλαμον 1, Ζαλάνκι 1, Σέμαν 2, Κόβακς 1

Σπαντάου: Ζιέλεν 1, Σταμ 2, Ρέστοβις 1, Ντέντοβιτς 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σόλνοκ - Μπρέσια 8-4

Όρβοσι - Σπαντάου 5-5

Νις - Ολυμπιακός 8-12

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 22

2. Σόλνοκ 22

3. Μπρέσια 11

------------------------

4. Όρβοσι 9

5. Σπαντάου 4

6. Νις 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (05/04)

Ολυμπιακός - Σόλνοκ

Όρβοσι - Νις

Σπαντάου - Μπρέσια

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ