ΠΟΛΟ

Επιτέλους μόνες!

Επιτέλους μόνες!
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (4/5, 19.00) αρχίζουν οι τελικοί της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό.

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, όπως λένε στο ποδόσφαιρο, στους μεταξύ τους αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Ισόπαλες ολοκληρώθηκαν και οι δύο αναμετρήσεις. Ενδεχομένως να μας περιμένουν ακόμα πέντε συναντήσεις αρχής γενομένης από τον πρώτο τελικό την Τετάρτη (4/5, 19.00, Sport+) στον Λαιμό.

Αν πάμε με την (παράλογη) λογική του πλεονεκτήματος έδρας, τότε πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο Ολυμπιακός. Βλέπετε η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας δεν στέφεται στο τέλος.

Τη σεζόν 2008-09 η πρωταθλήτρια Ευρώπης (τότε) Βουλιαγμένη είχε το πλεονέκτημα έδρας, όμως το πρωτάθλημα κατέληξε στον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό. Πέρυσι (2009-10) η Βουλιαγμένη πήρε πίσω τον τίτλο με 3-0.

Στον Ολυμπιακό ο Χάρης Παυλίδης δεν έχει στη διάθεση του την Κάμι Κρεγκ, η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της και πλέον "καθαρόαιμη" φουνταριστή είναι η Κλεάνθη Πενταράκη.

Στην αντίπερα όχθη η Αλεξία Καμμένου δεν μετράει απουσίες, καθώς τόσο η Πατρίτσια Ντελ Σότο (η δεύτερη ξένη), όσο και η σπουδαία Εύη Μωραϊτίδου δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Αν η Βουλιαγμένη κατακτήσει το πρωτάθλημα η Μωραϊτίδου θα εξασφαλίσει το ένατο πρωτάθλημα στην καριέρα της. Το ένατο αστέρι θα προσθέσει και η αρχηγός Άντυ Μελιδώνη. Στη σχετική λίστα προηγείται η ηγέτιδα του Εθνικού, Κατερίνα Οικονομοπούλου με 10 τίτλους.

Μία ώρα νωρίτερα (18.00) η Οικονομοπούλου θα συμπεριληφθεί στην ομάδα του Εθνικού η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στον πρώτο τελικό για τις θέσεις 3-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ