ΠΟΛΟ

Επιστροφή Θεοδωρόπουλου

Επιστροφή Θεοδωρόπουλου
INTIME SPORTS

Το όνομα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου φιγουράρει στις κλήσεις του Ντράγκαν Άντριτς για τις αναμετρήσεις με Κροατία και Γεωργία.

Στις τάξεις της εθνικής ομάδας επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Αργήρης Θεοδωρόπουλος.

Ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ντράγκαν Άντριτς για τις αναμετρήσεις με την Κροατία (23/3 στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του World League) και τη Γεωργία (30/3 στην Τιφλίδα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος)

Ο κ.Άντριτς κάλεσε ξανά και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Φίλιππο Καραμπέτσο. Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει την Παρασκευή (18/3).

Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Αντριτς, κάλεσε τους Χρήστο Αφρουδάκη, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Χριστόδουλο Κολόμβο, Γιώργο Ντόσκα, Γιάννη Φουντούλη, Αργύρη Θεοδωρόπουλο (Ολυμπιακός), Κώστα Τσαλκάνη, Αρτίν Ελμισιάν, Μάνθο Βουλγαράκη, Αλέξανδρο Γούνα, Άγγελο Βλαχόπουλο (Βουλιαγμένη), Φίλιππο Καραμπέτσο (Παναθηναϊκός), Κώστα Γαλανίδη, Κώστα Μουρίκη, Μάριο Καπότση, Ανδρέα Μιράλη, Γιάννη Μπεριστιάνο (Πανιώνιος), Γιώργο Φουντούλη (Χίος), Κώστα Γεννηδουνιά (Παλαιό Φάληρο) και Μίμη Αλιχανίδη (Λάρισα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ