ΠΟΛΟ

"Έδεσε" Αβραμίδου & Μανωλιουδάκη ο Ολυμπιακός

"Έδεσε" Αβραμίδου & Μανωλιουδάκη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή της Φιλιώς Μανωλιουδάκη και της Άλκηστης Αβραμίδου για τρία χρόνια.

Συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη χρονιά της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και ο ερασιτέχνης έκανε τα πάντα για να τις κρατήσει.

Η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η Άλκηστις Αβραμίδου, παγκόσμιες πρωταθλήτριες το 2011 στη Σαγκάη και βασικά στελέχη της εθνικής γυναικών, ανανέωσαν το συμβόλαιο τους μέχρι το 2017.

Η Αβραμίδου που τραυματίστηκε στον τελικό του LEN Trophy και συνέχισε να αγωνίζεται τόνισε "ε ίμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι άλλα τρία χρόνια μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θέλω ν’ ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση που μ’ εμπιστεύονται και με τιμούν. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους του Ολυμπιακού. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα".

"Έδεσε" Αβραμίδου & Μανωλιουδάκη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η Άλκηστις Αβραμίδου

H κορυφαία του τελικού του LEN Trophy Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε " είμαι ευτυχισμένη που θα μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου γι’ άλλα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα σ’ Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ