ΠΟΛΟ

Δυο διεθνείς Καναδές στον Ολυμπιακό!

Δυο διεθνείς Καναδές στον Ολυμπιακό!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τις Ρόμπινσον και Έγκενς, δυο διεθνείς Καναδές παίκτριες, τις οποίες ξέρει πολύ καλά ο Χάρης Παυλίδης λόγω του ότι είναι προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας. Τι δήλωσαν αμφότερες.

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προχώρησε στην ανακοίνωση δυο παικτριών από τον Καναδά, τις τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά ο Χάρης Παυλίδης λόγω του ότι είναι προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ο λόγος για την φουνταριστή και αμυντικό, Κριστίν Ρόμπινσον και την Μόνικα Έγκενς, που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Η δεύτερη έπαιζε στην ομάδα και την σεζόν 2015-16, άρα γνωρίζει πολύ καλά τα... κατατόπια και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κριστίν Ρόμπινσον. Η διεθνής Καναδέζα πολίστρια που μπορεί να αγωνιστεί ως φουνταριστή και ως αμυντικός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Who is Who

Ημ.Γεν.: 17 Μαΐου 1984

Ύψος: 1.80μ.

Βάρος: 80κ.

*Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλική Πάντοβα.

Η δήλωση της Κριστίν Ρόμπινσον

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, έμπειρη πολίστρια δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που εντάσσομαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας ομάδας που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της υδατοσφαίρισης κάτι που πιστοποιεί η παρουσία του και οι διακρίσεις των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη. Η προσαρμογή μου στην ομάδα θα είναι εύκολη και περιμένω πως και πώς να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΝΣ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μόνικα Έγκενς. Η διεθνής Καναδέζα πολίστρια που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο σύλλογό μας, μετά τη σεζόν 2015-2016.

Who is Who

Ημ. Γεν.: 25 Δεκεμβρίου 1990

Ύψος: 1.88μ.

Βάρος: 77κ.

*Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Οριζόντε Κατάνια και αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Ιταλία με 61 γκολ σε 21 συμμετοχές.

Η δήλωση της Μόνικα Έγκενς

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής η Μόνικα Έγκενς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που έφυγα σκεφτόμουν πάντα ότι μια ημέρα θέλω να γυρίσω και είμαι ευτυχισμένη που αυτό συνέβη τόσο σύντομα. Ανυπομονώ να συναντήσω και πάλι τις συμπαίκτριες μου και να δουλέψουμε μαζί για την επιστροφή μας στην κορυφή της Ευρώπης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ