ΠΟΛΟ

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός, ήττα με 11-8 από τη Γιουγκ

FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports)
FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον προημιτελικό του Final 6 του Champions League, ηττήθηκε με 11-8 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ και θα περιοριστεί στις θέσεις 5-6.

Το κακό του ξεκίνημα στον προημιτελικό με τη Γιουγκ πλήρωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος ηττήθηκε με 11-8 από τους Κροάτες και δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Final 6 του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 7-2 στο ημίχρονο, έκαναν ένα φανταστικό πεντάλεπτο στο τρίτο οκτάλεπτο φέρνοντας το ματς στα ίσια, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους και να πάρουν τη νίκη.

Όπως και στον περσινό τελικό οι ερυθρόλευκοι έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπίγιατς ο οποίος κατέβασε ρολά, ενώ στην επίθεση αρκετά από τα όπλα τους έμειναν σε ρηχά νερά. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Κώστας Γεννηδουνιάς με τέσσερα τέρματα.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (26/5, 18.30) με τον ηττημένο του άλλου προημιτελικού ανάμεσα στην Έγκερ και την Μπρέσια για τις θέσεις 5-6, ενώ η Γιουγκ θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο στον έναν από τους δύο ημιτελικούς.

Το ματς: Η Γιουγκ ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο ματς. Οι Κροάτες με τρία γκολ από τους Φάτοβιτς, Γιόκοβιτς και Ομπράντοβιτς κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 με τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα στην επίθεση. Οι παίκτες του Βλάχου λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου κατάφεραν να μειώσουν με τον Κολόμβο σε 3-1, ενώ στην τελευταία επίθεση ο Πάβιτς σταμάτησε το σουτ του Φάτοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η Γιουγκ συνέχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και με δύο γκολ του Περόνε και από ένα των Μάρκοβιτς και Βρλιτς κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-2.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν "τρελό" σε εξέλιξη! Ένας.... μεταμορφωμένος Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε λιγότερα από πέντε λεπτά να πετύχει πέντε γκολ και να φέρει το ματς στα ίσα! Με δύο γκολ από τον Γεννηδουνιά και από ένα από τους Μυλωνάκη, Φουντούλη και Κολόμβο οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 7-7. Κάπου εκεί όμως ήρθε η αντίδραση από τη Γιουγκ η οποία με ένα δικό της επί μέρους 3-0 με δύο τρομερά σουτ από τον Γκαντέα και ένα τέρμα από τον Βρλιτς κατάφερε να ολοκληρώσει την τρίτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 10-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Κροάτες άλλαξαν και πάλι την άμυνα τους μη επιτρέποντας να περνά η μπάλα στους Κολόμβο και Μουρίκη και στην επίθεση έπαιζαν με το χρόνο. Ο Γεννηδουνιάς στον παραπάνω με ένα λεπτό να απομένει για το τέλος μείωσε σε 8-10 με τον Μάρκοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 11-8 με τη λήξη του αγώνα.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 5-3, 1-1

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος

Γιουγκ: Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 1, Γκαντέα 2, Μάρκοβιτς 2, Παβλίτσεβιτς, Βρλιτς 2, Περόνε 2, Μπένιτς, Ομπράντοβιτς 1, Πόπαντιτς

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ FINAL 6

Προημιτελικά

Πέμπτη 25/5

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-11

Έγκερ - Μπρέσια 6-4

Παρασκευή 26/5

Αγώνας 5-6η θέση

18.30 Ολυμπιακός - Μπρέσια

Ημιτελικοί

20.00 Γιουγκ - Προ Ρέκο

21.30 Έγκερ - Σόλνοκ

Σάββατο 27/5

Μικρός τελικός

16.15 Ηττημένος ημιτελικού 1 - Ηττημένος ημιτελικού 2

Τελικός

17.45 Νικητής ημιτελικού 1 - Νικητής ημιτελικού 2

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ