ΠΟΛΟ

Δεληγιάννης & Χατζηθεοδώρου στην εθνική

Δεληγιάννης & Χατζηθεοδώρου στην εθνική
INTIME SPORTS

O Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Δεληγιάννης επέστρεψαν στην εθνική ανδρών και υπολογίζονται για το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νίκου Δεληγιάννη στην εθνική ανδρών είναι πλέον γεγονός! Ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς επιφύλαξε ακόμα μια έκπληξη, αφού εκτός από τον Δεληγιάννη κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Οι δύο παίκτες συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Άντριτς στην εθνική για προετοιμασία ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά στο Έντμοντον (1-8/4).

Ο Δεληγιάννης και ο Χατζηθεοδώρου δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της "γαλανόλευκης" μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο ο πρώτος και το 2007 ο δεύτερος.

Στους 20 παίκτες που κάλεσε ο Άντριτς βρίσκονται επτά παίκτες που ήταν στην 13άδα στο Πεκίνο (Δεληγιάννης, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης, Χρ.Αφρουδάκης, Γ.Αφρουδάκης, Κοκκινάκης).

Συγκεκριμένα ο Άντριτς θα επιλέξει την 13άδα του Έντμοντον από τους παρακάτω 20: Νίκος Δεληγιάννης, Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Ανδρέας Μιράλης, Γιώργος Ντόσκας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης.

Οι 20 παίκτες θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη (7/3) στο Παπαστράτειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ