ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Σας στέλνουμε δύναμη και κουράγιο αδέρφια μας"

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της συμπαραστέκεται σε όλα τα θύματα των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.

Μπορεί να βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα αλλά τα μέλη των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης παρακολουθούν τις τραγικές εξελίξεις, από τη Βαρκελώνη όπου βρίσκονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το μυαλό όλων είναι στα θύματα των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε όλα τα θύματα και παράλληλα υποσχέθηκε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριες της θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της αναφέρει: "Για όλους εκείνους που χάθηκαν. Για όλους εκείνους που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Γι αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους. Για όλα τα αδέρφια μας πίσω στην πατρίδα που υποφέρουν. Για όλους εσάς! Για την Ελλάδα μας! Όλοι μαζί από εδώ ενωμένοι σαν μια γροθιά..σαν μια οικογένεια σας στέλνουμε δύναμη και κουράγιο αδέρφια μας. Για όλους εσάς αυτή η νίκη σήμερα και το χρυσό αν ερθει.. για το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Για εσάς! Για την Ελλάδα μας!"

Ασημάκη: "Σας στέλνουμε δύναμη και κουράγιο αδέρφια μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ