ΠΟΛΟ

Ασημάκη: "Προσπάθησα να μην επηρεαστώ αγωνιστικά"

Ασημάκη: "Προσπάθησα να μην επηρεαστώ αγωνιστικά"
INTIME SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στον "Sport24 Radio 103.3" για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επικυρώσει τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας την προσφυγή της Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής φουνταριστή στην εκπομπή "Sport 24 Magazino" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι:

Για το τι ακριβώς συνέβη: "Από τα έξι μου χρόνια μέχρι και πέρσι ήμουν αθλήτρια της Βουλιαγμένης. Έχοντας συμπληρώσει τα 26 μου χρόνια και τουλάχιστον 10 χρόνια στην ομάδα, όπως προβλέπει ο κανονισμός, μπορούσα να φύγω. Έτσι ήρθα σε επαφή με τον Ολυμπιακό. Η Βουλιαγμένη ισχυρίστηκε ότι έσπασα τη δεκαετία, επειδή είχα παίξει για έναν χρόνο στην Ισπανία. Εκεί δεν είχα πάει με μεταγραφή, αλλά ως, κατά κάποιο τρόπο, δανεική και μετά επέστρεψα στην Βουλιαγμένη. Προσπάθησα πάρα πολύ να μην με επηρεάσει αγωνιστικά αυτή η ιστορία, αλλά ψυχολογικά ήταν μια επιπλέον κούραση".

Για το πώς η Βουλιαγμένη διεκδικούσε μα αθλήτρια που δεν ήθελε να παίζει γι΄ αυτή την ομάδα: "Από την αρχή της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού και έχω παίξει και κόντρα στην Βουλιαγμένη. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι ήταν αδιανόητο να επιστρέψω στην παλιά μου ομάδα, με την οποία δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ στην Ευρώπη".

Για το αν πιστεύει ότι θα αποδοκιμαστεί σε αγώνα Ολυμπιακού-Βουλιαγμένης: "Είμαι παιδί της Βουλιαγμένης. Εκεί έμαθα να κολυμπάω. Δεν περίμενα ποτέ ότι η σχέση μου με την ομάδα θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Δεν πιστεύω ότι θα αποδοκιμαστώ σε παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα απογοητευτώ".

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών: "Το πρωτάθλημα δεν έχει εκπλήξεις, όπως εξάλλου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός είναι τα φαβορί και ο πρωταθλητής θα κριθεί στα πλέι οφ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ