ΠΟΛΟ

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οριστικά δίχως κόσμο και τηλεοπτική κάλυψη θα διεξαχθεί ο τρίτος τελικός της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται με 2-0.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και οριστικά ο τρίτος τελικός της Α1 Ανδρών με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη την Κυριακή (27/4) θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου στο "Παπαστράτειο", ενώ δεν θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή για ένα περιστατικό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο πλευρό των "ερυθρολεύκων" ήταν και η ίδια η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) που επιθυμεί την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 και με νίκη θα εξασφαλίσει το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Πριν από λίγα χρόνια η ανδρική ομάδα βόλεϊ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια δίχως κόσμο στο κλειστό του Ρέντη, όμως είχε διοργανωθεί φιέστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Αυτό δεν θα γίνει την Κυριακή, αφού απαγορεύτηκαν οι πανηγυρισμοί με τους οπαδούς στο κολυμβητήριο. Έτσι στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό προσανατολίζονται στο να διοργανώσουν την φιέστα σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου σε αγώνα της γυναικείας ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ