ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα μηνύματα και οι καταθέσεις που "καίνε"

Τα μηνύματα και οι καταθέσεις που "καίνε"

Ακόμα μερικά λίγα επεισόδια προστέθηκαν στο παζλ της πολύκροτης δίκης του Όσκαρ Πιστόριους με ορισμένα μηνύματα που του είχε στείλει η σύντροφός να δείχνουν πως υπήρχαν σκιές στη σχέση τους.

Συνεχίστηκε η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους. Αυτή τη φορά ήταν η ώρα της αστυνομίας να φέρει στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα τα οποία αντάλλασσαν ο παρολυμπιονίκης με την άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα μήνυμα του θύματος το οποίο δείχνει ότι η σχέση τους είχε περάσει διάφορα εμπόδια.

"Σε φοβάμαι κάποιες φορές και πως θα ξεσπάσεις ή πως θα αντιδράσεις επάνω μου. Κάνω το παν προσπαθώντας να σε κάνω ευτυχισμένο. Αλλά αισθάνομαι ότι κάποιες φορές δεν είναι αρκετό, όσο κι αν προσπαθώ.

Δεν είναι δυνατόν να δέχομαι επιθέσεις από άλλους, που βγαίνω μαζί σου και ταυτόχρονα από εσένα-το μόνο πρόσωπο, που δικαιούμαι να με προστατεύει" ανέφερε μεταξύ άλλων στο επίμαχο μήνυμα, η Ρίβα Στίνκαμπ.

"Ήταν αγαπημένοι"

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Πιστόριους προσπάθησε να καταρρίψει την εικόνα ενός ζευγαριού που περνούσε κρίση.

"Έχουν σταλθεί εκατοντάδες μηνύματα αγάπης μεταξύ τους και μόνο σε τέσσερα υπάρχουν σημάδια διαμάχης. Ήταν δύο άνθρωποι οι οποίοι αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. Αυτό φαίνεται και από τα υπόλοιπα μηνύματα" ήταν ορισμένα από τα όσα είπε ο δικηγόρος.

"Άκουσα μια γυναίκα να ουρλιάζει"

Την ίδια ώρα μία ακόμα από τις καταθέσεις των γειτόνων καίει τον Πιστόριους.

Η Ανέτ Στριπ τόνισε ότι είχε ακούσει τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας η οποία ακουγόταν τρομοκρατημένη: "Ήταν για κάποιες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς, που άκουγα μία γυναίκα να ουρλιάζει, τρομοκρατημένη να ουρλιάζει. Είπα στον σύζυγό μου, ότι μου έμοιαζε σαν να είχε γίνει οικογενειακό έγκλημα".

Η δίκη όπως σας έχουμε ενημερώσει θα παραταθεί μέχρι τις 16 Μαΐου και αναμένονται ακόμα πολλά επεισόδια. Πάντως εκείνο που προκαλεί τον θαυμασμό όλων είναι η ψυχραιμία η οποία δείχνει η μητέρα του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ