ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλουσιότερος ο Πιστόριους

Πλουσιότερος ο Πιστόριους
© AFP/GETTY IMAGES

Το σπίτι που έχασε τη ζωή της η Ρίβα Στίνκαμπ πουλήθηκε από τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Παραολυμπιονίκης δεν έχει πλησιάσει το οίκημα μετά την 14η Φεβρουαρίου του 2013.

Θα περίμενε κανείς πως ένα σπίτι με τόση... μαύρη ιστορία δεν θα είχε τύχη στην αγορά. Ωστόσο το σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους σε μια από τις ασφαλέστερες συνοικίες της Πρετόρια απέκτησε νέο ιδιοκτήτη.

Το οίκημα που κοστολογείται στα 354.000 ευρώ άλλαξε χέρια όπως ανακοινώθηκε. Δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη, ούτε βέβαια τα χρήματα που έδωσε.

Παρά τη μεγάλη περιουσία που έχει δημιουργήσει ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης χάρη κυρίως στις διαφημίσεις, τα δικαστικά έξοδα είναι πάρα πολλά και αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πώληση του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον Τύπο στη Νότια Αφρική οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του στοιχίζουν στον Πιστόριους 6.700 ευρώ την ημέρα. Ο ίδιος ο αθλητής δεν χρησιμοποιήσει το σπίτι, για την ακρίβεια δεν έχει βρεθεί σε αυτό μετά από τη νύχτα που πυροβόλησε τη Ρίβα Στίνκαμπ.

Η δίκη του για τη δολοφονία της συντρόφου του στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 έχει διακοπεί. Ο αθλητής παρακολουθείται καθημερινά από ψυχολόγο, προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του εκείνο το μοιραίο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ