ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιέζει ο εισαγγελέας τον Πιστόριους

Πιέζει ο εισαγγελέας τον Πιστόριους

Ο εισαγγελέας, Τζέρι Νιλ, συνεχίζει να πιέζει τον Όσκαρ Πιστόριους και αυτή την φορά τον κατηγορεί πως χρησιμοποιεί ψεύτικες συναισθηματικές εκρήξεις για να αποφύγει να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα.

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζεται για μία ακόμα μέρα όπως και η κατάθεση του Παρολυμπιονίκη για τα όσα έγιναν το βράδυ του θανάτου της Ρίβα Στέενκαμπ. Ο εισαγγελέας, Τζέρι Νιλ, συνέχισε για μία ακόμα ημέρα την προσπάθειά του να αποσπάσει την ομολογία του.

"Ψεύδεστε κύριε Πιστόριους", του είπε για ακόμη μία φορά, καθώς μέσα από σκληρές ερωτήσεις προσπαθούσε να αποσπάσει την αλήθεια και να τον κάνει να ομολογήσει τον φόνο.

Λίγο αργότερα για μία ακόμα φορά ο Πιστόριους ξέσπασε σε λυγμούς. Αυτή τη φορά όμως ο εισαγγελέας έγινε ακόμα πιο σκληρός στη στάση του απέναντί του.

Όταν το ρώτησε τι είπε πριν πυροβολήσει ο Παρολυμπιονίκης είπε: "Φώναξα “βγες από το σπίτι μου”". Στη συνέχεια ο εισαγγελέας τον ρώτησε γιατί προσπάθησε να αμυνθεί και εάν αισθάνθηκε πως απειλείται.

Ο Πιστόριους απάντησε πως άκουσε ένα θόρυβο και δεν είχε το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να σκεφτεί και ότι από φόβο πυροβόλησε προς την πόρτα. Σε εκείνο το σημείο άρχισε ο Νιλ του ασκεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση.

"Ήξερες τι έκανες, πυροβόλησες εναντίον της Ρίβα", του είπε ο εισαγγελέας με τον Πιστόριους να ξεσπά σε κλάματα. "Δεν πυροβόλησα τη Ρίβα. Κατηγορώ τον εαυτό μου που πήρα τη ζωή της Ρίβα".

Ο Τζέρι Νιλ δεν σταμάτησε εκεί και απάντησε στον Πιστόριους: "Κύριε Πιστόριους, είσθε σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιείτε τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα για να αποφύγετε τις δύσκολες ερωτήσεις. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πυροβολήσατε τη Ρίβα.Καμία από τις δικαιολογίες σας δεν μπορεί να σταθεί, την πυροβολήσατε, οπότε προς τι αυτή η συναισθηματική αντίδραση;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ