ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

E. Πιστόριους: "Διαστρεβλώθηκαν κάποιες αλήθειες"

E. Πιστόριους: "Διαστρεβλώθηκαν κάποιες αλήθειες"

Η Έιμι Πιστόριους μίλησε για τη δίκη του αδερφού της, Όσκαρ, η οποία μπαίνει στην τελική της ευθεία με τον 27χρονο να μαθαίνει την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Τα τελευταία επεισόδια της δίκης του Όσκαρ Πιστόριους αναμένεται να παιχθούν κατά τη διάρκεια της Τρίτης (21/10). Ο 27χρονος αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης από 10 μέχρι 15 χρόνια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Την ίδια ώρα τα αδέρφια του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό.

Τόσο η Έιμι, όσο και ο Καρλ Πιστόριου μίλησαν σε Μέσα της Νοτίου Αφρικής για την εξέλιξη της δίκης. Μάλιστα, η πρώτη έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας. "Είμαστε συντετριμμένοι, τόσο για τον αδερφό μου και την οικογένειά μας, όσο και φυσικά για την οικογένεια της Ρίβα. Είναι μια υπόθεση που ποτέ δεν θα κλείσει πραγματικά για κανέναν μας. Ο αδερφός μας θα το κουβαλά μέσα του για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Δυστυχώς κάποιες αλήθειες διαστρεβλώθηκαν", είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα ο Κάρλ Πιστόριου τόνισε: " Το δυσκολότερο για όλους μας ήταν όλα όσα αρνητικά κυκλοφορούσαν από τα ΜΜΕ και πώς όλα αυτά εισέβαλαν στις ζωές μας. Η μέρα της απόφασης θα είναι ακόμη μία δύσκολη μέρα για όλους μας. Είναι ένα μεγάλο βάρος που θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ