ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλύψεις της Jordan για τον Πιστόριους

Αποκαλύψεις της Jordan για τον Πιστόριους

Η πληθωρική Jordan ισχυρίζεται πως ο Όσκαρ Πιστόριους της έστελνε μηνύματα στο Twitter κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Μητέρα πλέον η Κέιτι Πράις, το μοντέλο που έγινε διασημο με το παρατσούκλι Jordan, δεν σταματάει να σοκάρει με κάθε της εμφάνιση και δήλωση.

Με την ιδιότητα της συγγραφέα αυτές τις μέρες η 36χρονη πρώην σύντροφος του παλαίμαχου επιθετικού Ντουάιτ Γιορκ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως ο Όσκαρ Πιστόριους της έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια της δίκης του.

" Περίεργο δεν είναι; Μου έγραφε "σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μιλούσε γενικά. Τον ανέφερα στη στήλη που διατηρώ, σε αυτό αναφερόταν. Δεν τον υποστήριζα, αλλά έγραφα πως μόνο εκείνος που δικάζεται είναι αυτός που γνωρίζει τι συνέβη πραγματικά", ανέφερε η Βρετανίδα.

Ο Πιστόριους είχε φωτογραφηθεί αναρίθμητες φορές να κρατάει το κινητό στο χέρι κατά τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης. Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και του επιβλήθηκε φυλάκιση πέντε ετών. Αναμένεται να παραμείνει στη φυλακή δέκα μήνες και στη συνέχεια να εκτίσει την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο της Πρετόρια σε κατ'οίκον περιορισμό.

Η πλευρά του Παραολυμπιονίκη δεν θα ασκήσει έφεση, αλλά οι εισαγγελείς ζήτησαν αναθεώρηση της απόφασης. Ακόμα και να τιμωρηθεί με δεκαετή κάθειρξη, το μάξιμουμ που μπορεί να του επιβληθεί βάσει της νομοθεσίας της Νότιας Αφρικής, ο Πιστόριους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ