ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απογοητευτική η πώληση των εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Απογοητευτική η πώληση των εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Άδεια θα είναι τα γήπεδα του Ρίο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες αφού περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη τους μόλις το 12% εξ αυτών έχει πωληθεί.

Τη δική τους μάχη για την πώληση των εισιτήριων των Παραολυμπιακών Αγώνων δίνουν οι διοργανωτές του Ρίο. Τα μισοάδεια γήπεδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ολοκληρώνονται την Κυριακή, αναμένεται να τα διαδεχθούν τα εντελώς άδεια από τις 7 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Αυτό δείχνουν οι αριθμοί πώλησης των εισιτηρίων μέχρι τώρα με τα αποτελέσματα να είναι άκρως απογοητευτικά για τους διοργανωτές.

Συγκεκριμένα, μόλις το 12% εξ αυτών έχει αγοραστεί και οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν να βρουν τρόπους ώστε να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. Ο Μάριο Αντράντα σε δηλώσεις του έδειξε να μην ανησυχεί τονίζοντας ότι περιμένει η ζήτηση να αυξηθεί όσο περνούν οι ημέρες.

"Περιμένουμε ότι ο απλός κόσμος θα βρεθεί στους Αγώνες όπως έχει γίνει και σε άλλες διοργανώσεις. Θέλουμε να διοργανώσουμε με απόλυτη επιτυχία τους Παραολυμπιακούς Αγώνες" ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ