Χρυσό μετάλλιο για Μπόζη - Κλωναρίδου, "ασημένιες" Σπανάκη - Παπαδοπούλου

Χρυσό μετάλλιο για Μπόζη - Κλωναρίδου, "ασημένιες" Σπανάκη - Παπαδοπούλου

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Νέων Γυναικών, οι Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Μαρία Μπόζη κατέκτησαν την πρώτη θέση, ενώ οι Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου πανηγύρισαν το ασημένιο στα 420 U-17.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 Νέων Γυναικών πραγματοποιήθηκε στη Ριβιέρα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας και η ελληνική συμμετοχή ήταν άκρως επιτυχημένη!

Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Μαρία Μπόζη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 470, ολοκληρώνοντας την παρουσία τους στη διοργάνωση με 58 βαθμούς ποινής. Οι Γαλλίδες Λεφόρτ / Γκρανιέρ ακολούθησαν με 66 βαθμούς ποινής και την τριάδα συμπλήρωσαν οι Γερμανίδες με 69 βαθμούς ποινής.

Σημαντική η επιτυχία και για τις Αριάδνη Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου, που πανηγύρισαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 420 κάτω των 17 ετών με 75 βαθμούς ποινής. Οι Ιταλίδες Σποσάτο / Σεντρόνε κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 71 βαθμούς ποινής, ενώ το ισπανικό πλήρωμα έφτασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με 84 βαθμούς ποινής.

Το ελληνικό πλήρωμα με τις Παππά / Τσαμοπούλου ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους στην 7η θέση (123 βαθμούς ποινής).

Πολύ καλή η προσπάθεια και για τους Αθανασόπουλο και Τάσσιο στα 420, που έφτασαν ως την 4η θέση με 126 βαθμούς ποινής. Η πρώτη θέση πήγε στο πλήρωμα της Ισπανίας και ακολούθησαν ΗΠΑ και Ιταλία.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Εξομολογήσεις ενός Έλληνα ναυαγοσώστη

Πώς είναι να φοράς το μαγιό σου, να πηγαίνεις για δουλειά και να ξέρεις ότι έχεις περίπου 20'' για να σώσεις μια ζωή.

Έπος: Φωτογραφίες του Game of Love με στίχους Ελλήνων ποιητών

Ο Ελύτης και ο Λειβαδίτης παίζουν το παιχνίδι της αγάπης και της τρασίλας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24