UFC

Τα σέξι κορίτσια του UFC (part 2)

Τα σέξι κορίτσια του UFC (part 2)

Διαβάστε και απολαύστε το 2ο μέρος με το αφιέρωμα του Sport24.gr στα "Octagon Girls", τις σέξι παρουσίες στα ρινγκ του UFC. (pics+vids)

Αυτή τη φορά θα δείτε 5 ακόμα "καυτά" κορίτσια, που περιφέρουν τις κάρτες με τον αριθμό κάθε γύρου, τα οποία είτε είναι νυν "Octagon Girls", είτε ήταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ακόμα, σας επιφυλλάσσουμε και μία έκπληξη, με ένα celebrity "Octagon Girl", το οποίο έκανε guest εμφάνιση στο UFC 100 και στο UFC 125.

1. Άλι Σονόμα

Μεγάλωσε στο Σεντ Λιούις και από μικρή λάμβανε μέρος σε διαγωνισμούς μπικίνι, κερδίζοντας μάλιστα μια χρονιά το πρώτο βραβείο. Ήταν ένα από τα πρώτα "Octagon Girls", αλλά εγκατέλειψε το UFC το 2007, λόγω της ερωτικής της σχέσης με έναν εκ των κορυφαίων αθλητών του UFC, τον Ντιέγο Σάντσες. Αντικαταστάθηκε από την Εντίθ Λαμπέλ, την οποία απολαύσατε στο 1ο μέρος με τα "Octagon Girls".

Σέξι φωτογράφιση της Άλι Σονόμα:

2. Άμπερ Νικόλ Μίλερ

Πρώην "Octagon Girl", το οποίο αποφάσισε να φύγει από το UFC, λόγω μιας διένεξης που είχε με τη συνάδελφό της, Ρέιτσελ Λία ( μπορείτε να τη δείτε στο Part 1), όπως είχε γράψει στη σελίδα της στο MySpace. Πλέον δουλεύει ως μοντέλο, ενώ ασχολείται και με τον κινηματογράφο, συμμετέχοντας με κάποιους μικρούς ρόλους στις ταινίες "Η συμμορία των 11" και "Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβς 2".

Διαφημιστικό της Άμπερ Νικόλ Μίλερ για ισοτονικό ποτό:

3. Αν Ριβέρα

Κορίτσι του Λας Βέγκας, που ήταν γνωστή στους χώρους του UFC ως "Annie Bear". Ήταν "Octagon Girl" από το UFC 64 ως το UFC 81. Έχει δηλώσει πως δεν κάνει γυμνές φωτογραφίσεις, αλλά μας έχει χαρίσει κάποιες ιδιαίτερα σέξι πόζες.

4. Σαντέλα Πάουελ

Το 29χρονο πρώην "κουνελάκι" του Playboy έκανε το ντεμπούτο της στο UFC 108, τον Ιανουάριο του 2010. Ήταν η αντικαταστάτρια των Λόγκαν Στάντον και Νατάσα Ουίκς ( δείτε τις στο Part 1), που είχαν απολυθεί το Δεκέμβριο του 2009. Είναι μέχρι και σήμερα "Octagon Girl" και μάλιστα είναι η αδυναμία του διεκδικητή του τίτλου, Φιλ Ντέιβις.

Γνωρίστε τη Σαντέλα Πάουελ μέσα από το ακόλουθο video:

5. Μπρίτνι Πάλμερ

Το πιο καινούριο "Octagon Girl". Ασχολείται με τη ζωγραφική σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είναι και φαν του σνόουμπορντ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η φωτογράφιση που είχε κάνει με θέμα την ταινία "Showgirls".

Σέξι φωτογράφιση της Μπρίτνι Πάλμερ με θέμα το "Showgirls":

Μπόνους: Χόλι Μάντισον

Η πρώην επίσημη αγαπημένη του Χιού Χέφνερ, του ιδιοκτήτη του Playboy, έκανε την εμφάνισή της στο UFC 100 και στο UFC 125 ως "Octagon Girl". Η 31χρονη ξανθιά έχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις μαζί με τις Μπρίτζετ Μάρκουαρντ και Κέντρα Ουίλκινσον, τις έτερες "γκόμενες" του Χέφνερ. Από το 2009, που εγκατέλειψε τον Χέφνερ, εμφανίστηκε στο αμερικανικό "Dancing with the Stars", ενώ είχε ερωτική σχέση με τον κιθαρίστα των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, αλλά και των All Time Low, Τζακ Μπάρακατ.

Backstage από γυμνή φωτογράφιση της Χόλι Μάντισον:

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ