UFC

Δηλώσεις Έβανς και Ορτίς για το UFC 133

Δηλώσεις Έβανς και Ορτίς για το UFC 133

Στη συνέντευξη Τύπου του UFC 133, ο Ρασάντ Έβανς δήλωσε ότι ο μοναδικός στόχος που υπάρχει στο μυαλό του είναι το πρωτάθλημα και τόνισε ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να κερδίσει τον Ορτίς, ενώ παραδέχτηκε ότι του αρέσει να φαίνεται "κακός" στα μάτια του κόσμου καθώς το κοινό έχει ανάγκη και τους κακούς!

Από την άλλη πλευρά ο Ορτίς δήλωσε ότι θέλει να αποδείξει την αξία του και τόνισε ότι παρά τους τραυματισμούς, οι οποίοι τον έχουν ταλαιπωρήσει κατά καιρούς μπορεί να κερδίσει τον Έβανς. Τέλος ξεκαθάρισε ότι είναι ένας απλός αγώνας και δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου ο "Suga" Έβανς δήλωσε: "Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα, αλλά προσπαθώ ταυτόχρονα να ελέγξω τον εαυτό μου και να μην ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο προκύψει κατά την διάρκεια του αγώνα, εκτός από την ίδια την αναμέτρηση".

Για τον Ορτίς δήλωσε: " Θα ήθελα να τον κερδίσω, για την ακρίβεια θα ήθελα μόνο εγώ να τον κερδίσω για να ξέρει ότι έχασε από εμένα. Είναι τόσο προκλητικός και είρωνας, ενώ διαρκώς χειροτερεύει η κατάσταση του! Θέλω να τον κερδίσει κάποιος για να μην νομίζει ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν, θέλω να ξέρει ότι δεν είναι άτρωτος".

Τέλος για το γεγονός ότι φαίνεται κακός στα μάτια του κοινού δήλωσε: " Δεν με ενοχλεί ότι κάποιοι με θεωρούν κακό, το έχω συνηθίσει. Οι άνθρωποι μπορούν να πιστεύουν ότι θέλουν. Εξάλλου έχουν ανάγκη να με θεωρούν κακό και σατανικό και δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό".

Οι δηλώσεις του Ορτίς: " Πρέπει να αποδείξω το ποιος είμαι. Να δείξω σε όλου όσους με περιμένουν στην γωνία, ότι ο Τίτο είναι ακόμα εδώ. Εξάλλου στο μποξ είχαν τον Μοχάμεντ Άλι στο wrestling τον Χαλκ Λόγκαν και στο UFC εμένα"!

Τέλος για το εάν κρατάει κακία στους αντιπάλου του, ο "Huntington Beach Bad Boy" Ορτίς είπε: " H ζωή είναι πολύ μικρή για να είμαι αρνητικός και να κρατάω κακία στον οποιονδήποτε. Οι προπονητές που είχα, ήταν πολύ θετικοί, τόσο ο Μάικ Τζιοβάνι όσο και ο Τζέισον Παρίλλο ήταν εξαιρετικοί. Με βοήθησαν να αλλάξω, ήμουν πολύ εγωϊστής και κοντόφθαλμος, τώρα πλέον έχω γίνει πάρα πολύ δοτικός και θέλω όσοι είναι γύρω μου να περνάνε καλά! Θέλω να λειτουργώ σαν αληθινός πρωταθλητής και σαν αληθινός μαχητής καθώς αυτό είμαι".

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ