ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Χάλκινο μετάλλιο η Ασπρογέρακα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων

Χάλκινο μετάλλιο η Ασπρογέρακα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων

Ποδαρικό στα μετάλλια μέσα στο 2016 έκανε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα. Κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των -57 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ποδαρικό στα μετάλλια μέσα στο 2016 έκανε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα. Η αθλήτρια του Νίκου Παπαδέα, κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των -57 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων που άνοιξε την αυλαία στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η Ασπρογέρακα, η οποία πέρυσι βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Στα προκριματικά νίκησε 7-3 την Σεβίκ από την Τουρκία, στα προημιτελικά επικράτησε 1-0 της Μάγκνους από τη Νορβηγία, όμως στο ματς της τετράδας ηττήθηκε 3-1 από την Γερμανία Φρέμινγκ.

Ο Λευτέρης Φακίνος κατέλαβε την 5η θέση στα -58 κιλά, με μία νίκη σε δύο αγώνες, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Σιμιτσής αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα. Ο Φακίνος νίκησε 2-1 τον Κιγιάν από την Γαλλία, όμως στα προημιτελικά έχασε 1-0 στον χρυσό πόντο (1-1, 1-1, 5-5) από τον Τούρκο Ισλάμογλου. Όσον αφορά στον Σιμιτσή, ηττήθηκε 4-2 από τον Αζέρο Ρασίντοφ και αποκλείστηκε στη φάση των "16".

Χάλκινο μετάλλιο η Ασπρογέρακα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ