ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Ασημένια η Ασπρογέρακα στο Χάρκοβο, χάλκινη η Τυρολόγου στο Λόμελ

Ασημένια η Ασπρογέρακα στο Χάρκοβο, χάλκινη η Τυρολόγου στο Λόμελ

Δύο μετάλλια στα βαθμολογούμενα διεθνή τουρνουά που διεξήχθησαν σε Χάρκοβο και Λόμελ, πανηγύρισε το ελληνικό ταεκβοντό.

Δύο μετάλλια στα βαθμολογούμενα διεθνή τουρνουά που διεξήχθησαν σε Χάρκοβο και Λόμελ, πανηγύρισε το ελληνικό ταεκβοντό. Δύο αθλήτριες συλλόγων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) κατέκτησαν μετάλλιο σε τουρνουά κατηγορίας G1 και πρόσθεσαν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020.

Το ασημένιο μετάλλιο στα -57 κιλά του Ukraine Open Cup 2018 κατέκτησε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα. Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015, στον τελικό της κατηγορίας κόντραρε στα ίσα την 24χρονη Ζοάνα Κούνια από την Πορτογαλία, ωστόσο ηττήθηκε 3-2 και έμεινε στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης. Η αθλήτρια του Άτλαντα Περιστερίου, πριν από το ουκρανικό όπεν βρισκόταν στην 51η θέση της κατάταξης με 70.53 βαθμούς.

Στο Belgian Open 2018 που διεξήχθη στο Λόμελ, η Χριστιάννα Τυρολόγου ήταν 3η στα -53 κιλά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ΑΣ Βύρωνα, στον δρόμο για τα ημιτελικά σημείωσε τρεις νίκες. Επικράτησε της Μαρουφίδου (εκπροσωπεί την Γερμανία) με 6-0, της Γαλλίδας Ακριμί με 7-4 και της Βραζιλιάνας Τανγκ Σινγκ με 2-0 στον χρυσό πόντο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε 7-2 από την Γερμανίδα Φόλγκμαν, ωστόσο η 3η θέση θα της δώσει αρκετούς βαθμούς. Στην κατηγορία των -53 κιλών συμμετείχαν συνολικά 38 αθλήτριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ