ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έκτες στον Τελικό του ελεύθερου Ντουέτου οι Ταξοπούλου / Δίπλα

Έκτες στον Τελικό του ελεύθερου Ντουέτου οι Ταξοπούλου / Δίπλα

Την 6η θέση στον Τελικό του ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στο Βελιγράδι κατέκτησαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα.

Την 6η θέση στον Τελικό του ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στο Βελιγράδι κατέκτησαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα, το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6, προτελευταία ημέρα των αγώνων).

Το νεανικό Ντουέτο της Ελλάδας εκτέλεσε το πρόγραμμά του σαφώς καλύτερα από τον προκριματικό και βαθμολογήθηκε με 82,7667 β., αλλά απλώς κράτησε την ίδια θέση στην κατάταξη που είχε και την Τετάρτη, δηλαδή την 6η, αυτή τη φορά ανάμεσα στα 12 Ντουέτα που πήραν μέρος στον τελικό.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Μιλένα Μάρετιτς και Καρίνα Τασαγκατζίεβα (89,8000 β.), το ασημένιο οι Ουκρανές Μάρτα Φιέντινα και Αλεξάντρα Κοβαλένκο (87,5333 β.) και το χάλκινο οι Ισπανίδες Ιρένε Χιμένο και Ίρις Τίο (86,2000 β.).

Το βράδυ του Σαββάτου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ