ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρισβάς: "Δεν υπάρχει θέληση για συμμετοχή"

Ρισβάς: "Δεν υπάρχει θέληση για συμμετοχή"
INTIME SPORTS

Για όλα τα προβλήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο τέως πρόεδρος του "τριφυλλιού", Νίκος Ρισβάς που αναφέρθηκε με αποδείξεις και ονόματα για όλα όσα αφορούν τη "μάνα του λόχου".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ρισβάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για το χρέος: " Τα δοχεία είναι συγκοινωνούντα με ΠΑΕ και ΚΑΕ. Δεν χρειάζεται να τονίσω τη ζοφερότητα της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε για να καλύπτουμε μόνο τις άμεσες ανάγκες αλλά και να επαγρυπνούμε για το γήπεδο αλλά δεν βρίσκεται λύση στο θέμα της διοίκησης.

Δεν υπάρχει θέληση για συμμετοχή. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζονται. 3.000.000 Ευρώ είναι το άνοιγμα. Με 1.500.000 Ευρώ αυτά διακανονίζονται. Κυρίως στο χώρο του βόλεϊ αντρών τα ποσά είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι επί εποχής Σταθοκωστόπουλου τα ποσά αυτά στα συμβόλαια που ήταν υψηλά. Ο κ. Σταθοκωστόπουλος δεν άφησε ούτε ένα ευρώ χρέος στον Παναθηναϊκό χρέος".

Για τους μεγαλοπαναθηναϊκούς: " Οι θύρες εκρούσθησαν και θα σας πω ποιοι άνοιξαν και ποιοι όχι τις πόρτες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε συμμετοχή επί Κίτσιου στον Ερασιτέχνη. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή και δεν υπήρξε απάντηση. Δεν τους ενδιαφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Είναι απαξιωμένος ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και με τη μεριά του κ. Βγενόπουλου. Είχαμε ελπίδες μετά τις δηλώσεις του την εποχή εκείνη αλλά καμιά ανταπόκριση και από εκεί. Δεν θέλησε ούτε η πλευρά Πατέρα.

Πάμε και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Εγώ τι να πω ότι η οικογένεια αυτή δεν έχει στο μυαλό της τον Ερασιτέχνη; Τα πρώτα χρήματα που βρήκαμε ως διοίκηση ήταν του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γιατί να μην λέγονται οι αλήθειες; Σαν πρόεδρος του ΠΑΟ βρήκα χρήματα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ και οι εταιρείες του αλλά και η εφημερίδα βοήθησαν τα μέγιστα για τη συναυλία. Τι να πω για τον Θανάση; Δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται τον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε τη Μόλναρ φέτος, την καλύτερη ξένη παίκτρια".

Για τις προσφυγές: " Κίνδυνος πρωτοδικείου και γι' αυτό απευθύνουμε έκκληση. Εμείς σε 4 μήνες βάλαμε 350.000 Ευρώ. Το κακό είναι ότι τα χρήματα αυτά έμπαιναν σε μια μεγάλη τρύπα και δεν έγινε κάποια επένδυση. Μόλις προχτές συζητούνταν προσφυγή 4-5 βολεϊμπολιστριών που ήθελαν να δεσμεύσουν τα χρήματα του Ερασιτέχνη. Αθλήτριες που χρυσώθηκαν από τον ΠΑΟ. Ευτυχώς αναβλήθηκε. Όλοι αποθαρρύνονται να βάλουν εξαιτίας των οφειλών".

Για τον αντίκτυπο της κακής εικόνας στην ΠΑΕ: " Όταν ο κόσμος είναι τόσο μουδιασμένος από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι λογικό. Φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά.. Διχόνοια στον Παναθηναϊκό και στους φιλάθλους. Είναι ντροπή. Ο άλλος λέει είμαι Ολυμπιακός και δεν τον ρωτάς τίποτε άλλο. Όταν μεταξύ μας τρωγόμαστε πώς να έρθει ο κόσμος; Όσο η κατάσταση δεν είναι καλή εκεί, τόσο θα υπάρχει αρρώστια στον Ερασιτέχνη. Θέλει να βλέπει ο κόσμος ονόματα, κατακτήσεις στη μπάλα για να έρχεται στον Ερασιτέχνη. Εγώ θα έλεγα σε αυτούς τους πολλούς επώνυμους ότι τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με τον ποδόσφαιρο. Να πουν «πάμε να δώσουμε 50-100.000 Ευρώ», θα γίνουν σωτήρες".

Για το ποσοστό της ΠΑΕ: " Ο Ερασιτέχνης πρέπει να παίρνει χρήματα από ΠΑΕ και ΚΑΕ. Η συνεννόηση γίνεται με τα λογιστήρια και οι εκκαθαρίσεις γίνονται από εκεί. Η ατυχία για φέτος ήταν η τιμωρία της ΠΑΕ (κεκλεισμένων των θυρών). Χάσαμε 350-450.000 Ευρω. έχω κι εγώ απόψεις πάνω στο θέμα αυτό και όταν θα προκύψει μια δυνατή διοίκηση στον Παναθηναϊκό και το εύχομαι, θα μπορέσει να το ρυθμίσει αυτό".

Για τους οργανωμένους : " Είχαμε στήριξη. Θα ήθελα περισσότερη στήριξη στη συναυλία και θα μπορούσαν να βοηθήσουν παραπάνω. Είχαμε κοινές απόψεις με τους οργανωμένους σε πολλά σημεία. Δεν ήρθε κόσμος εκεί που θα έπρεπε να έρθει. Το βόλεϊ γυναικών το στήριξαν. Το μπάσκετ γυναικών στηρίχτηκε και βεβαίως το πόλο. Στο θέμα των οργανωμένων πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα και σε λίγο θα μπορούν να παίρνουν μέρος στις διοικήσεις. Εμείς δεν κλείσαμε πουθενά την πόρτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ